Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ryan Reynolds' «frekkis» om kona: - Innså at hun var den rette etter sexen

Forteller om kjærligheten til Blake Lively. 

BERØMT PAR: Hollywood-skuespillerne Blake Lively (29) og Ryan Reynolds har vært et par siden 2011. Foto: Ivan Nikolov / WENN / NTB Scanpix
BERØMT PAR: Hollywood-skuespillerne Blake Lively (29) og Ryan Reynolds har vært et par siden 2011. Foto: Ivan Nikolov / WENN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De er et av Hollywoods mest ettetraktede par, Ryan Reynolds (40) og Blake Lively (29).

Det har gått drøye seks år siden de verdenskjente skuespillerne fikk øynene opp for hverandre under innspillingen av superheltfilmen «Green Lantern», som ble starten på et romantisk forhold.

I et ferskt intervju med magasinet GQ forteller Reynolds, som seinere har giftet seg og fått to barn med Lively, om den spede begynnelsen - og benytter anledningen til å komme med en frekk vits.

«Oi, nå gikk jeg for langt»

På spørsmål om hvordan Reynolds innså at Hollywood-kona var «den rette», lirer han av seg følgende:

- Antakeligvis etter at vi hadde hatt sex.

Reynolds følger kjapt opp med å forklare at det var et restaurantbesøk som snudde alt på hodet.

- Vi var de eneste i lokalet, og endte opp med å danse sammen. Det var et sånt øyeblikk hvor jeg midtveis i dansen tenkte: «Oi, nå gikk jeg kanskje for langt», forteller han.

Ikke første gang

Og så gjør han det igjen:

- Resten er historie. Jeg fulgte henne hjem, og så, ja, du vet ... Jeg trenger vel ikke gå inn på hva som skjedde etter det, sier han.

Det er ikke første gang Reynolds, som for tida er aktuell med oppfølgeren til actionfilmen «Deadpool», har vitset med kona i offentligheten.

Seinest i september fikk tobarnsfaren oppmerksomhet da han valgte å gratulere faren til Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus, med dagen på Twitter - samme dag som Livelys bursdag.

- Jeg fikk to for én der, altså. Jeg ble slått i trynet av kona mi etterpå og jeg fikk en hilsen fra Billy Ray Cyrus. Det var fantastisk, sa han til Huffington Post etterpå.

Torturert av sex-scener

Blake Lively pleier for øvrig ikke å være noe dårligere enn ektemannen når det kommer til skrå uttalelser.

Da hun gjestet «The Tonight Show» i sommer, spøkte 29-åringen om hvordan hun ble «torturert» av ektemannens sexscener under en flytur.

- Jeg satt på flyet med datteren min, James. Det er tortur i disse dager, fordi hvor enn jeg ser, så ser jeg mannen min ha sex med en annen kvinne på alle skjermer, sa hun.

Lively, som ble verdenskjent etter rollen som Serena van der Woodsen i tv-serien «Gossip Girl», er for tida i mammapermisjon etter å ha født sin andre datter for halvannen måned siden.

Fra før av har hun og ektemannen dattera James (1), som også har blitt «offer» for Reynolds' humor:

«Gratulerer med dagen til veslejenta mi! Trist at jeg mista jomfrudommen, men takknemlig for at jeg har ei datter», skrev Reynolds på Twitter da dattera fylte ett år.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!