Eurovision

Rybak etter Eurovision-nederlaget:
- Lov å være skuffet

Endte på 15.-plass med «That's How You Write a Song». Nå skal Alexander Rybak ha ferie sammen med kjæresten Julie.

SKUFFET: Aleksander Rybak innrømmet at han var skuffet etter 15.-plassen i Eurovision. Nå gleder han seg til ferie - og å bli frisk. Han takker samtidig for støtten fra det norske folk. Video: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LISBOA (Dagbladet): Israelske Netta stakk av med seieren i årets Eurovision Song Contest, etter en spennende stemmeavgivning der både Israel, Sverige, Kypros og Østerrike lå i toppsjiktet.

Norges Alexander Rybak var blant forhåndsfavorittene til å vinne låtskriverkonkurransen, men endte til slutt på 15.-plass.

- Det er lov å være skuffet. Når man er med i en konkurranse går man for seier, sa Rybak til den norske pressen natt til søndag.

Artisten - som har bursdag søndag - følte at finaleopptredenen var hans beste gjennom hele uka i Lisboa.

- Vi har hatt 14-15-16 gjennomganger her nede. Det har bare gått oppover og oppover og oppover. Når det ikke holdt, er det helt greit.

Vil delta flere ganger

Rybak fikk spørsmål om hvorvidt han trodde at det å gå fra første- til femtendeplass i Eurovision vil ha noen konsekvens på karrieren.

- Hvis jeg hadde klaget på resultatet, tror jeg det hadde undergravd seieren min fra forrige gang. Man må jo hylle den som vant i år, sa den nybakte 32-åringen, som benyttet anledninga til å gratulere israelske Netta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer