Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Rykteflom etter kryptisk melding

Frontet Tesco-kampanje, som nå er trukket.

PÅ RØD LØPER: Melanie Brown er fortsatt en stor stjerne i Storbritannia. Her på rød løper under filmfestivalen i Venezia tidligere i år. Foto: NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Melanie Brown er fortsatt en stor stjerne i Storbritannia. Her på rød løper under filmfestivalen i Venezia tidligere i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Melanie Brown (44), også kalt «Mel B» eller «Scary Spice», var en del av popgruppa Spice Girls, som toppet hitlistene verden over på 90-tallet.

Kvinnene er fortsatt store navn i Storbritannia, og nå figurerer ovennevnte medlem på en reklameplakat for butikkjeden Tesco. Mandag publiserte Brown en kryptisk melding på sin Instagram-konto:

- Kan daglig leder for Tesco, Dave Lewis, være så snill å kontakte meg umiddelbart?

Vedlagt et reklameplakaten, som er et bilde fra Spice Girls' storhetstid i 1997, der «Mel B» er ikledd en leoparddrakt. Kort tid etter trakk Tesco reklamen.

Siden har det oppstått en rekke rykter som Brown dagen etter ser seg nødt til å rykke ut og avkrefte.

Avkrefter rykter

Brown skriver i en Instagram-post tirsdag at hun sa ja til å bli med i reklamekampanjen, som skulle være for organisasjonen Women's Aid, som jobber for å få slutt på vold mot kvinner og barn i hjemmet.

- Det har vært så mye styr og så mange rykter som ikke har rot i virkeligheten, så jeg må bare gjøre en ting klart, innleder Mel B innlegget.

Hun fortsetter:

- Jeg har aldri vært misfornøyd om at bildet er brukt, og det var aldri noe problem da Tesco spurte om de kunne bruke bildet, sier 44-åringen.

Hun sier at det har vært en misforståelse underveis i prosessen. Ifølge BBC hadde stjerna forventet at det skulle komme tydeligere fram at kampanjen var i samarbeid med Women's Aid.

I en kommentar til posten, skriver Mel B: «Det burde stått Women's Aid på den.» Det kommer nemlig fram i liten skrift i bunn av bildet.

I SINNE: Tidligere Spice Girls-stjerne Mel B. har vært dommer på TV-showet «America's got talent» i fem sesonger. Da meddommer Simon Cowell sa en vits på hennes bekostning, så hun rødt. Video: NBC/Fremantle Media via CNN Vis mer

Beklager

Tesco har vedtatt å gjøre en større donasjon til organisasjonen som kompensasjon.

- I Tesco er vi store fans av Mel B, og vi var så glade for at hun ville fronte kampanjen. Vi fikk lov til å bruke bildet, men vi er lei oss for at Mel B er misfornøyd, så vi sluttet å bruke det, sier en talsperson til Sky News.

Tida etter Spice Girls har ikke bare vært enkelt for den britiske popstjerna. Hun trakk seg en stund vekk fra rampelyset, blant annet etter å ha vært på rehab.

- De siste seks månedene har vært utrolig vanskelige for meg. Jeg har jobbet med å forfatte ei bok, og det har vært utrolig traumatisk å snakke åpent om et fysisk og psykisk ødeleggende forhold, samt å konfrontere så mange andre problemer i livet mitt, uttalte hun for to år siden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media