Pete Davidson og Kim Kardashian:

Rykteflom etter nye bilder

Duoen ser ut til å ha funnet tonen etter Kim Kardashians «SNL»-debut.

PÅ «SNL»: Komiker Pete Davidson og realitystjerna Kim Kardashian i en sketsj tidligere i høst. Foto: Ruba/ Backgrid UK/ NTB
PÅ «SNL»: Komiker Pete Davidson og realitystjerna Kim Kardashian i en sketsj tidligere i høst. Foto: Ruba/ Backgrid UK/ NTB Vis mer
Publisert

I midten av oktober var det ingen ringere enn realitystjerne Kim Kardashian (41) som var vert for det amerikanske humorshowet «Saturday Night Live».

Der dukket hun opp i en rekke sketsjer med komikerne, blant andre Pete Davidson (27). De to delte også et kyss på skjermen som Aladdin og prinsesse Jasmin.

Om kysset skal ha ført til hete følelser mellom de to, vites ei, men de to har nå tilbrakt tid sammen også utenfor tv-ruta. De to ble nemlig nylig avbildet sammen i fornøyelsesparken Knott's Scary Farm i California.

Mange berg-og-dal-baner har et kamera som tar bilder når vogna kjører forbi i full fart, og det er disse bildene som nå har funnet veien til tabloidene. I bildene ser man de to holde hender mens de hyler henrykt i stor fart.

Duoen hadde selskap av Kardashian-søster Kourtney (42) og forloveden hennes, Travis Barker (45). Sistnevnte og Davidson kjenner hverandre gjennom rapperen Machine Gun Kelly (31), som også er en av Davidsons nærmeste venner.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

People, som har publisert bildene, har naturligvis forsøkt å få representanter for stjernene til å uttale seg, men har så langt ikke lyktes. De har imidlertid sitert en ikke-navngitt kilde på at de to bare er venner.

Både Davidson og Kardashian er, ut fra det som har blitt kjent offentlig, single. Kardashian går som kjent gjennom en skilsmisse fra ektemannen gjennom sju år, rapperen Kanye West (44). De har fire barn sammen.

West var også til stede i studio da ekskona kysset Davidson, men de to skal etter alt å dømme samarbeide godt om barna, og ha beholdt vennskapet.

Davidson har blitt koblet til en rekke kjendiskvinner opp gjennom. Han har vært forlovet med artisten Ariana Grande (28) i 2018, og var seinest i et forhold med «Bridgerton»-skuespiller Phoebe Dynevor (26).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer