Kardashian-familien:

Ryktene avkreftes

Flere ville ha det til at den verdenskjente familien ikke kom til å dukke opp.

PERLER: Kim Kardashian ankom nærmest dryppende i perler. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
PERLER: Kim Kardashian ankom nærmest dryppende i perler. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets Met-galla er over for denne gang, og flere glitrende stjerner viste fram sine fasjonable og oppsiktsvekkende antrekk. Som de siste åra var det stor spenning knyttet til hvilke kjendiser som ville dukke opp.

Met-gallaens gjesteliste er hemmelig hvert eneste år, fram til kvelden før festlighetene. Før årets galla var det flere internasjonale medier som spekulerte på om Kardashian-familien kom til å være blant de heldige som ble invitert.

Skal vi tro den nye traileren til «The Kardashians», vil denne sesongen inneholde absolutt alt man måtte ønske seg. Video: Hulu Vis mer

De siste åra har de nærmest vært selvskrevne gjester, men flere ville ha det til at de ikke kom til å være til stede i år. Ryktene ble riktignok avkreftet da Kim Kardashian (42), Kylie Jenner (25) og Kendall Jenner (27) var å se på den røde løperen.

10 år siden debuten

Medier som Page Six og Cosmopolitan er blant dem som skrev om at gallaen i år tilsynelatende skulle være «Kardashian-fri».

Førstnevnte hevdet at kilder bekreftet at sjefredaktør i Vogue, Anna Wintour, kom til å være knallhard på gjestelista i år. Det til tross dukket flere av medlemmer av familien opp, men realitystjernene har ikke alltid vært fast inventar på den eksklusive gallaen.

Det var først i 2013 at Kim fikk lov til å komme, da som eksmannen Kanye Wests (45) «plus one». Siden den gang har hun vært til stede hvert eneste år.

HÅR: Kim Kardashian er kjent for å endre hårfrisyre jevnlig, men slik har du aldri sett henne. Video: Rød Løper/Jenny Emilie Aas Vis mer

Har avslått invitasjonen

Også søstrene Kylie, Kendall, Kourtney (44), Khloé (38) og mora Kris (67), har fått delta på gallaen. Khloé er den i familien som har deltatt færrest ganger, som på et tidspunkt endte med spekulasjoner om at hun var stengt ute bevisst.

De ryktene har hun tidligere avkreftet på Twitter.

Seinere uttalte hun i en episode av «The Kardashians» at hun har blitt invitert tidligere, men at hun ikke er spesielt glad i å gå på den røde løperen. Søstera Kim skal ha klart å overtale henne til å delta ved en anledning.

- Jeg tillot henne å overtale meg, uttalte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer