Ryktestorm mot «Paradise»-deltaker: - Mange tror jeg er homofil

Kevin Soleng Hansen er vant til å leve med spekulasjoner.

FALSKE RYKTER: «Paradise Hotel»-deltaker må ofte fortelle folk at han ikke er homofil. Men han lar seg ikke pille på nesa. Foto: TV3
FALSKE RYKTER: «Paradise Hotel»-deltaker må ofte fortelle folk at han ikke er homofil. Men han lar seg ikke pille på nesa. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kevin Soleng Hansen (26) kom inn i årets «Paradise Hotel» med et brak. Hans blide vesen ble fort svært godt likt og han ble også kåret til «Mister Paradise».

Til Seoghør.no forteller den personlige treneren at han imidlertid ikke alltid har det like lett privat.

Han har nemlig flere ganger opplevd å blitt utsatt for falske rykter om sin seksuelle legning.

- Har alltid vært annerledes - Det er veldig mange som tror jeg er homofil. Det har sikkert med personligheten min å gjøre. Jeg er veldig åpen, har aerobic-timer, liker musikk som kanskje ikke er så populær blant «de tøffeste guttene», så det er nok mye som spiller inn, sier den reflekterte deltakeren.

Stavanger-gutten forteller videre at han har lært seg å leve med det.

- Jeg ser ikke på det som noe trussel, så det bryr meg svært lite for å være helt ærlig, jeg ofrer ikke mange tanker på det.

26-åringen legger ikke skjul på at han er opptatt av stil og mote. Den uredde «Paradise Hotel»-deltakeren forklarer at han alltid har vært annerledes.

- Stavanger er litt annerledes enn Oslo. Jeg var eneste gutten som gikk i «Uggs» for tre vintrer siden, ler Soleng Hansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.