Astroworld-tragedien:

Rystende beskrivelser: - En dødsfelle

Flere konsertgåere forteller om den tragiske hendelsen under Travis Scotts konsert, der åtte mennesker døde.

HJELP: Under konserten til Travis Scott på AstroWorld prøver artisten å få sikkerhetsvaktene til å bistå noen tilskuere. Åtte personer døde under konserten. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld var det endelig duket for festivalen Astroworld i Texas. Konserten, som hadde trukket 50 000 mennesker, skulle imidlertid vise seg å bli et mareritt.

Da rapperen Travis Scott (30) gikk på scenen brøt det ut i totalt kaos. Åtte mennesker mistet livet i panikken som oppsto, og flere hundre mennesker har fått behandling.

Ofrene er i alderen 14, 16, 21, 23 og 27 år, ifølge politiet i Houston.

- Jeg vil bare sende ut mine bønner til de vi mistet i går kveld. Vi jobber med å identifisere familiene for å hjelpe dem gjennom denne vanskelige tida. Fansen betyr alt for meg, og jeg vil alltid gi dem en positiv opplevelse, uttalte 30-åringen på Instagrams historiefunksjon lørdag kveld, ifølge People.

Rystende beskrivelser

Nå, i kjølvannet av tragedien, har flere av de som var til stede under konserten uttalt seg om hva de opplevde. Flere konsertgåere sier de fryktet for livet under kaoset.

20 år gamle David McGilver fra Houston forteller til People at så fort Travis kom ut på scenen, oppsto det fullstendig kaos blant publikum.

- Vi bare falt ned på bakken (...) Da jeg lå på bakken begynte det å dette folk på meg, men jeg lå allerede oppå noen. Minst ti mennesker lå under meg, minnes 20-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer