Rylan Clark:

Rystende detaljer: «Knuste meg»

Den britiske TV-personligheten åpner opp om tung tid i ny bok.

ÅPNER OPP: Rylan Clark kommer med rystende detaljer fra tung periode i livet i ny bok. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB.
ÅPNER OPP: Rylan Clark kommer med rystende detaljer fra tung periode i livet i ny bok. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB. Vis mer
Publisert

Den britiske programlederen og TV-personligheten Rylan Clark (33) er for tiden aktuell med selvbiografien «Ten: The Decade That Changed My Future». I boka kommer han med rystende detaljer om en tung tid i livet sitt.

Clark forteller om knekken etter bruddet med ektemannen i fjor, skriver blant andre Manchester Evening News.

I TÅRER: Linni Meister åpner opp i «Linnis univers». Video: Discovery+ Vis mer

Bakgrunnen for bruddet var at programlederen var utro for «flere år siden», men det var først i mai i fjor han bestemte seg for å fortelle det til partneren Dan Neal.

Det førte til at han forlot deres seks år lange ekteskap på dagen.

«Jeg våknet en morgen og bestemte meg for å fortelle at jeg hadde vært utro mot ham for flere år siden. Jeg er ikke sikker på hvorfor det var den tiden, eller den dagen jeg måtte gjøre det. Men jeg gjorde det. Han dro, og fortalte meg at det var over og det var det», forteller han i boka.

TUNGT: Artist Sondre Justad måtte stoppe et øyeblikk da han framførte en av sine låter i Oslo domkirke. Video: NRK. Vis mer

Situasjonen «knuste han», og gjorde livet så vanskelig at 33-åringen ikke lenger ønsket å leve.

«For første gang på mine 32 år følte jeg at jeg ikke kunne fortsette mer. «Hva er vitsen?» tenkte jeg. Jeg hadde mistet det jeg trodde var alt, det eneste jeg alltid ønsket meg. Så jeg prøvde å avslutte det. Jeg vil ikke gå i detalj, men gudskjelov mislyktes jeg», fortsetter han.

Hendelsen gjorde at Clark tok grep og fikk hjelp. Han tok så en fem måneder lang karrierepause for helsens skyld.

33-åringen ble et kjent fjes etter at han kom på en femteplass i «X Factor» i 2012. Året etter, i 2013, vant han den ellevte sesongen av «Celebrity Big Brother».

SLUTT: Vi ble kjent med ektefellene Josephine og Louis i den første sesongen av «Grenseløst forelsket». Nå kan Josefine fortelle hvorfor forholdet tok slutt. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

I ettertid har han også ledet «Big Brother's Bit on the Side». Programmet, som går samtidig som «Big Brother», tar for seg og debatterer det som skjer blant deltakerne.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer