Pamela Anderson:

Rystende detaljer

Den tidligere Baywatch-stjerna sparer ikke på kruttet i selvbiografien sin.

UTLEVERENDE: Pamela Anderson kommer med en rekke drøye påstander i selvbiografien sin.Foto: Matt Baron/REX
UTLEVERENDE: Pamela Anderson kommer med en rekke drøye påstander i selvbiografien sin.Foto: Matt Baron/REX Vis mer
Publisert

«Baywatch»-ikonet Pamela Anderson (55) er ikke fremmed for å by på seg selv, og det var knyttet stor spenning til hva hun kom til å dele i sin nye selvbiografi «Love, Pamela».

Selvbiografien blir ikke lansert før 31. januar, men det lille som allerede er lekket, har allerede rukket å vekke stor oppsikt - blant annet ettersom Anderson går i detalj på det turbulente ekteskapet mellom henne og trommeslager Tommy Lee (60).

Paret som fikk sønnene Brandon (26) og Dylan (25) sammen, har ved flere anledninger kommet med rekke utleverende detaljer fra tida de delte sammen.

Ifølge Page Six, har Anderson også skrevet i boka at hun visstnok gikk inn i en dyp depresjon etter at Lee ble arrestert for partnervold i 1998 - hvorpå han også tilbrakte seks måneder i fengsel.

OVERLEVDE: Pamela Anderson var en av de største på 90- og 2000-tallet. Siden har hun vært ganske stille om alle skandalene som skjedde i og rundt hennes liv på den tiden. I en ny Netflix-dokumentar forteller hun alt. Video: Netflix Vis mer

Anderson skriver at hun fortsatt ikke kan tro at det mennesket hun elsket mest, var i stand til å gjøre det som hadde skjedd den natta, og legger til at eksmannen angivelig skal ha sparket henne i ryggen mens hun da bar deres sju måneder gamle sønn i armene. Dette har eksmannen benektet.

PageSix har ikke verifisert de voldsomme påstandene Anderson kommer med.

- Folk sier at jeg slo Pamela, men det er ikke sant. Å ta tak i en kvinne og riste henne er heller ikke greit, men det var det som ble gjort, uttalte Lee i et intervju med kanalen Fox.

Dårlige valg

Anderson hevder selv at denne tidlige eksponeringen for vold i hjemmet, formet hennes valg blant menn, og lærte henne hvordan hun skulle beskytte seg selv.

Hun forteller også at hennes første seriøse kjæreste, kastet henne ut av en bil i fart.

GLANSDAGER: Gjengen som ble TV-legender over natta. Foto: Baywatch Co/Kobal/REX
GLANSDAGER: Gjengen som ble TV-legender over natta. Foto: Baywatch Co/Kobal/REX Vis mer

«Han dyttet meg med foten - så hardt at jeg ikke hadde noe annet valg enn å åpne døren. Jeg husker at jeg rullet rett ned i en grøft. Han kjørte videre i høy hastighet», skriver Anderson i selvbiografien.

Hun hevder også at denne kjæresten også skal ha forsøkt å kjøre over henne mens hun gikk langs et fortau.

Det melder Variety.

I boka forteller Anderson at hun la merke til at mange av kjærestene hun hadde behandlet henne ganske dårlig - et mønster som skal ha blitt verre jo eldre hun ble.

Sjokkerer - igjen

I boken beskriver hun også tre sjokkerende hendelser Anderson skal ha opplevd før hun fylte 18.

En kvinnelig barnevakt skal ha mishandlet henne gjentatte ganger som barn, en 25 år gammel mann skal ha voldtatt henne da hun var 12, og en kjæreste på videregående samt en gruppe av hans venner, skal ha begått et seksuelt overgrep mot henne.

Disse påstandene er imidlertid ikke verifisert.

TRAILER: På nittitallet ble en sextape av Pamela Anderson og Tommy Lee lekket. Nå blir sexskandalen en TV-serie. Vis mer

«Slike hendelser, preger virkelig resten av livet ditt. Det blokkerer ting og følelser, og tenker at man skal ta tak og bearbeide det seinere - jeg tar tak i det nå. Dette er min måte å bearbeide traumene mine på», står det blant annet i selvbiografien.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer