Armie Hammer:

Rystende kannibal-avsløringer

I dokumentaren «House of Hammer» avsløres skuespilleren og familiens svært mørke historia. - Jeg er 100 prosent en kannibal.

DOKUMENTAR: I 2021 ble skuespilleren Armie Hammer, kjent for sin rolle i «Call me by your name», blant annet anklaget for å være kannibal og for å ha drukket blodet til kvinner han har vært med. Nå slipper Discovery+ en dokumentar der to av kvinnene han har vært med snakker ut. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det gikk en sjokkbølge gjennom Hollywood da det kom fram at den anerkjente skuespilleren Armie Hammer (35) var beskyldt for flere grusomme handlinger.

35-åringen, som blant annet har spilt i store filmer som «Call Me By Your Name» og «The Social Network», ble blant annet beskyldt for voldtekt av kvinner og for å være en kannibal.

Dokumentaren, som har fått navnet «House of Hammer», skal fordype seg i de påståtte voldelige og seksuelle fantasiene til skuespilleren. I tillegg vil den avsløre den mørke historien til familien Hammer.

Daily Mail og Entertainment er blant mediene som har omtalt saken.

I traileren til dokumentaren vises intervjuer gjort med to av kvinnene som anklagde Hammer, Courtney Vucekovich og Julia Morrison, samt skuespillerens tante, Casey Hammer.

I intervjuene får man høre Vucekovich og Morrison lese opp flere av de urovekkende meldingene som Hammer skal ha sendt ofrene sine.

«Jeg er 100 % kannibal», sto det blant annet i en av meldingene, etterfulgt av meldinger hvor Hammer forteller kvinnene at han har lyst til spise de.

I tillegg skal Hammer ha oppført seg voldelig under sex, og gjort flere av kvinnene ukomfortable.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer