Armie Hammer:

Rystende kannibal-avsløringer

I dokumentaren «House of Hammer» avsløres skuespilleren og familiens svært mørke historia. - Jeg er 100 prosent en kannibal.

DOKUMENTAR: I 2021 ble skuespilleren Armie Hammer, kjent for sin rolle i «Call me by your name», blant annet anklaget for å være kannibal og for å ha drukket blodet til kvinner han har vært med. Nå slipper Discovery+ en dokumentar der to av kvinnene han har vært med snakker ut. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det gikk en sjokkbølge gjennom Hollywood da det kom fram at den anerkjente skuespilleren Armie Hammer (35) var beskyldt for flere grusomme handlinger.

35-åringen, som blant annet har spilt i store filmer som «Call Me By Your Name» og «The Social Network», ble blant annet beskyldt for voldtekt av kvinner og for å være en kannibal.

Dokumentaren, som har fått navnet «House of Hammer», skal fordype seg i de påståtte voldelige og seksuelle fantasiene til skuespilleren. I tillegg vil den avsløre den mørke historien til familien Hammer.

«BLONDE»: Filmen skildrer det kaotiske livet til Hollywood-stjernen Marilyn Monroe. Video: Netflix Vis mer

Daily Mail og Entertainment er blant mediene som har omtalt saken.

I traileren til dokumentaren vises intervjuer gjort med to av kvinnene som anklagde Hammer, Courtney Vucekovich og Julia Morrison, samt skuespillerens tante, Casey Hammer.

I intervjuene får man høre Vucekovich og Morrison lese opp flere av de urovekkende meldingene som Hammer skal ha sendt ofrene sine.

«Jeg er 100 % kannibal», sto det blant annet i en av meldingene, etterfulgt av meldinger hvor Hammer forteller kvinnene at han har lyst til spise de.

BUNDET: Dette skal være noen av meldingene mellom den ene kvinnen og Hammer. Foto: Skjermdump/Instagram
BUNDET: Dette skal være noen av meldingene mellom den ene kvinnen og Hammer. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
BLÅMERKE: Den ene kvinnen som hevder hun har mottatt flere meldinger fra Hammer, delte dette bildet. Foto: Skjermdump/Instagram
BLÅMERKE: Den ene kvinnen som hevder hun har mottatt flere meldinger fra Hammer, delte dette bildet. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

I tillegg skal Hammer ha oppført seg voldelig under sex, og gjort flere av kvinnene ukomfortable.

- Han oppførte seg helt gal. Tauene var rundt halsen, håndleddene, anklene, man var helt immobilisert. Jeg måtte lukke øynene og vente til det var ferdig, forteller Vucekovich.

PROSTITUSJON: Alex Le Tissier, svigerdatter av Southampton-legenden Matt Le Tissier, raser etter at en ukjent Premier League-spiller tilbød henne 6000kr for sex. Bilder: Alex Le Tissier via Instagram / NTB. Video: Klaus Fjellro, Rød Løper. Vis mer

Kommer fra en velstående familie

- Da alt dette kom ut om Armie ble jeg ikke sjokkert. Det er ingen som våkner og plutselig blir en mørk og kontrollerende overgriper. Denne oppførselen har dype røtter, kan man høre tanta hans si i traileren.

Tanta fortsetter å fortelle at på utsida virket de som en perfekt familie, men bak lukkede dører var det annerledes.

Skuespillerens oldefar, Armand Hammer, gjorde seg rik i oljeindustrien og skal ha vært verdt over sju milliarder norske kroner da han døde i 1990.

Pengene forhindret likevel ikke familien fra skandaler. Både Hammers tippoldefar og bestefar skal ha begått hver sine drap.

TRAKASSERING: Norske Madicken (20) fikk ikke den responsen hun hadde ønsket på en Tiktok-video hun la ut. Mange av kommentarene dreide seg nemlig om kroppen hennes. Video: @madzannas / Tiktok Vis mer

Ifølge Vanity Fair, er også 35-åringens far anklaget for å ha «tankegangen til en tenåringsgutt», og skal tilsynelatende eie en såkalt «sex-trone».

- Jeg visste at bestefaren min hadde en mørk side, men faren min sin mørke side opplevde jeg selv. Jeg har også sett broren min sin mørke side. Det var som et monster som ble sluppet løs, fortelle tanta Casey og legger til:

- Og nå er det Armie Hammer. Hver generasjon i familien min har vært involvert i mørke ugjerninger, og det blir bare verre og verre.

Dokumentaren vil bli tilgjengelig for streaming i september.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer