Hertuginne Kate:

Rystet etter drap

Delte personlig melding etter at en kvinne ble funnet død.

RYSTET: Hertuginne Kate delte en personlig melding på Twitter, etter at en kvinne ble funnet død forrige uke. Foto: Steve Parsons/Pool via REUTERS / NTB
RYSTET: Hertuginne Kate delte en personlig melding på Twitter, etter at en kvinne ble funnet død forrige uke. Foto: Steve Parsons/Pool via REUTERS / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at hertuginne Kate (39) er av de mest engasjerte kongelige. Det er kanskje ikke så rart, ettersom det ikke er alt for lenge til hun skal bli dronning.

Nåværende dronning, dronning Elizabeth, er 95 år. Neste i rekken til å ta over tronen er prins Charles (72). Hans kone, Camilla (74), vil imidlertid trolig aldri få dronningittel.

Hertuginnen engasjerer seg i en rekke veldedige stiftelser, og har gjennom åra vært på besøk hos flere skoler der hun hyller lærere for den viktige jobben de gjør.

Nå deler hun en personlig melding om grunnskolelæreren Sabina Nessa, etter at den 28 år gamle kvinnen ble funnet død i London forrige uke, ifølge People.

Delte personlig innlegg

På hertuginnen og prins Williams (39) Twitter-konto delte 39-åringen et personlig innlegg til ære for Nessa.

«Jeg er i sorg etter tapet av en uskyldig ung kvinne i gatene våre. Tankene mine er hos Sabinas familie og venner, og alle som har blitt berørt av denne tragiske hendelsen», skriver hertuginnen, og signerer innlegget med en C for Catherine.

Det var i forrige uke at Nessa skulle ta turen til en lokal pub bare fem minutter unna hjemmet. På veien dit ble hun drept, ifølge politiet. Politiet mener 28-åringen ble drept mens hun gikk gjennom en park i Greenwich, før hun skulle møte en venn på puben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer