Så for seg verken barn eller kone: - Hun forandret alt

George Clooney snakker åpenhjertig om hvordan han aldri trodde han kom til å slå seg til ro og stifte familie - helt til Amal (41) kom inn i livet hans.

STJERNEPAR: Amal og George Clooney. Foto: Grant Pollard / INVISION
STJERNEPAR: Amal og George Clooney. Foto: Grant Pollard / INVISION Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

George (58) og Amal Clooney (41), som giftet seg i 2014, er et av Hollywoods aller heteste par. Clooney er en enormt populær skuespiller, mens kona er en anerkjent menneskerettighetsadvokat.

I disse dager er 58-åringen aktuell med tv-serien Catch-22, men sammen med kona er han aktiv politisk og ikke minst engasjert når det gjelder klima.

I et stort intervju åpner Clooney opp om hvordan kona har forandret ham. Han hadde nemlig ikke sett for seg å slå seg til ro og stifte familie i slutten av 50-årene.

- Jeg forventet ikke å få barn eller ei kone på dette punktet i livet. Så kom Amal. Da forandret alt seg, på en vakker og uventet måte, sier Clooney til Sky News.

- Nødvendig

For to år siden fikk paret tvillingene Alexander og Ella (1).

58-åringen fortsetter:

- Jeg har alltid vært hardtarbeidende og trodd på det. Det er mye jeg skulle ønske jeg hadde gjort annerledes, men hvis alt ender med dette, så var det vel nødvendig, sier han.

Clooney var i en årrekke en av verdens mest ettertraktede ungkarer. Han møtte den ene skjønnheten etter den andre, men ingen klarte å få ham til å slå seg til ro for godt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer