Kim Kardashian West:

- Så ham holde pistolen mot meg

Kim Kardashian West åpner opp om skrekkopplevelsen i Paris for fire år siden.

FØLELSESLADD: I en ny trailer for Netflix-serien «My Next Guest with David Letterman», tar Kim Kardashian til tårene da hun snakker om et sårt tema. Video: Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kim Kardashian West (39) ble liggende bundet og hjelpeløs i et badekar. For fire år siden opplevde hun det verst tenkelige da bevæpnede menn stormet luksusleiligheten hennes i Paris.

De fem ranerne som brøt seg inn på hotellrommet hennes, fikk med seg smykker til en verdi på flere titalls millioner kroner, og ifølge CNN skal 39-åringen ha tryglet ranerne om å la henne leve. Natta i den franske hovedstaden kunne fort resultert i noe fatalt, men Kardashian slapp unna med skrekken.

I en periode etter hendelsen kom det stadig fram flere detaljer om hva som skjedde den gangen i starten av oktober 2016, og Kardashian har selv åpnet opp om marerittet. Det gjorde hun også denne uka, da hun gjestet «My Next Guest Needs No Introduction» med David Letterman.

- Sikker på at jeg skulle bli voldtatt

Intervjuet er allerede blitt omtalt i en rekke utenlandske medier, hvor også bilder og klipp fra intervjuet er delt. Her kommer det tydelig fram at 39-åringen sliter med å holde tilbake tårene når hun minnes skrekkopplevelsen.

Stjernas stylist og gode venninne Simone Harouche skal ha gjemt seg i et annet baderom i underetasjen, og da ranerne omsider forlot stedet, etter om lag fem minutter, hadde Harouche sendt tekstmeldinger til Kardashians livvakt Pascal Duvier og 39-åringes storesøster, Kourtney Kardashian (41).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer