David og Victoria Beckham:

- Sa han ikke var morsom

Stjerneparet Beckham kan skryte av et langt ekteskap.

STJERNEPAR: Victoria Beckham og David Beckham. Foto: Ana M Wiggins/Splash News/NTB
STJERNEPAR: Victoria Beckham og David Beckham. Foto: Ana M Wiggins/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

David (47) og Victoria Beckham (48) ga hverandre sitt ja tilbake i 1999. Til tross for å ha holdt sammen siden den gang, har Victoria vært ærlig på at det ikke alltid har vært like rosenrødt for paret.

Stjernene har blant annet måtte tåle rykter om både brudd, skilsmisse og utroskap opp gjennom åra.

- Folk har funnet opp ting om forholdet vårt i 20 år. Vi innså begge to at vi er sterkere sammen enn som to individer, uttalte hun til britiske Vogue i 2018.

RASER: Victoria Beckham, kjent som «Posh Spice», reagerer på den ubehagelige situasjonen hun ble satt i da han besøkte talkshowet «TFI Friday». Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: AP / «TFI Friday» Vis mer

«De sa jeg aldri smilte»

Mandag kunne stjerneparet feire 23 år som gift. Både Victoria og David, som ikke er fremmed for å erklære sin kjærlighet til hverandre, delte innlegg på Instagram for å gratulere hverandre med bryllupsdagen.

Flere medier har omtalt saken, deriblant People og Us Weekly.

Victoria delte et smilende bilde av paret, der hun blant annet slo tilbake mot de som ikke har hatt tro på forholdet deres.

«De sa han ikke var morsom, de sa jeg aldri smilte, de sa det ikke ville vare. I dag feirer vi 23 år som gift», skrev det tidligere «Spice Girls»-medlemmet.

«David, du er mitt alt, jeg elsker deg så mye!!!!», avsluttet stjerna innlegget etterfulgt av flere emojier i hjerter.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Delte klipp

David på sin side benyttet anledningen til å dele et tidligere besøk hos Sacha Baron Cohens (50) show, «Ali G Show». I klippet blir briten spurt om han likte «Spice Girls» før han møtte sin nåværende kone.

- Nei, men jeg likte Posh, svarer fotballspilleren i snutten, og refererer til Victorias kallenavn i «Spice Girls».

«For 23 år siden i dag, ble Posh fru Beckham, men hun vil alltid være Posh», skrev David til Instagram-innlegget.

«Gratulerer med bryllupsdagen. WOW, 23 år og fire vakre barn. Jeg elsker deg, vi alle elsker deg», avsluttet han.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Tok vare på togbillett

Den tidligere fotballstjerna har tidligere forklart hvordan han møtte kona på et veldedig sportsarrangement.

- Vi snakket i en time i spillernes lounge, og hun hadde tatt toget den dagen, så hun skrev ned nummeret sitt på en togbillett. Den har jeg fremdeles, sa han på «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» i 2020, ifølge Us Weekly.

Beckham-paret giftet seg i Irland, og har fire barn sammen - sønnene Brooklyn (23), Romeo (19) og Cruz (17), og datteren Harper (10).

Eldstesønnen Brooklyn giftet seg nylig med kjæresten Nicola Peltz Beckham (27) i det som viste seg å være litt av et luksusbryllup.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer