Ebba Rysst Heilmann:

- Sa han var livredd for å dø

Ari Behns kjæreste snakker ut om det første døgnet de tilbrakte sammen i ny podkast.

LETTER PÅ HJERTET: I den nye NRK-podkasten «Ari» forteller Ari Behns kjæreste Ebba Rysst Heilmann om det første døgnet de tilbrakte sammen i 2016. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
LETTER PÅ HJERTET: I den nye NRK-podkasten «Ari» forteller Ari Behns kjæreste Ebba Rysst Heilmann om det første døgnet de tilbrakte sammen i 2016. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag morgen ble podkasten «Ari» sluppet av NRK. I den forteller kjæresten Ebba Rysst Heilmann (36) og lillesøstera Anja Bjørshol om Ari Behn. Podkasten tar sikte på å forstå den avdøde kunstneren, og å forklare hvorfor det ble vanskelig for ham å leve.

Historieforteller og journalist Joachim Førsund (50) står bak podkasten. Det var også ham som skapte den mye omtalte podkasten «Koht vil leve», hvor man fikk følge Christine Kohts (53) kamp mot kreften.

Vil bidra til mer kunnskap

Han har selv intervjuet Behn flere ganger, og det er utgangspunktet i å lage podkasten, står det i pressemeldingen fra NRK. Det er altså med hjelp av de to kvinnene i Behns liv han forsøker å forklare personen som de aller fleste nordmenn hadde et forhold til.

De to forteller at de ønsker å bidra til mer kunnskap og flere historier som involverer selvmord. Bjørshol forklarer overfor NRK at støtten de selv fikk hjalp dem gjennom et vanskelig 2020.

Totalt slapp NRK to episoder av «Ari»-podkasten torsdag morgen. I den første episoden med navn «Suiten på Continental» forteller Ebba Rysst Heilmann om det første døgnet hun og Behn hadde sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer