«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

- Så mye følelser

Det blir tårevått i torsdagens episode.

BEINHARDT: Det er liten tvil om at «71 grader nord»-produksjonen kjører deltakerne sine knallhardt. Foto: Matti Bernitz
BEINHARDT: Det er liten tvil om at «71 grader nord»-produksjonen kjører deltakerne sine knallhardt. Foto: Matti Bernitz Vis mer
Publisert

Deltakerne i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» nærmer seg tre uker på tur, og det begynner, ikke overraskende, å tære på flere av dem.

I forrige uke kunne man se Terje Sporsem (47) være helt nede i kjelleren i sesongens første sliteetappe. Søndag ble Kevin Lauren (35) sendt hjem etter en duell mot Caroline Nitter (25), og kunne overfor Dagbladet røpe at begge to følte seg ganske ferdige.

Nå er det Maria Stavang (28) som går på en aldri så liten smell.

- Jeg håper det ikke blir med på TV, men kjenner jeg en så kynisk produksjon riktig så har de nok tatt med hver eneste tåre, fleipet Stavang overfor Se og Hør under programmets premierefest tidligere i høst.

- Ble en del tårer

I torsdagens episode skal lag Nordkapp og lag Lindesnes for første gang denne sesongen ikke kjempe mot hverandre, men på lag mot programleder Tom Stiansen (53) - som har fått med seg hockeygutta Anders Myrvold (48) og Martin Ylven (34).

Gjengen skal ta seg til toppen av Melsnipa, og må derfor bestige relativt mange høydemeter på kort tid, i et ganske ulendt terreng. Da blir det etter hvert for mye for komikeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.