Skattelister 2015:

Så mye tjener «Åndenes makt»-profilene på sin paranormale virksomhet

Millionlønn for programleder Tom Strømnæss.

LUKRATIVT:  «Åndenes makt»-programleder Tom Strømnæss ligger på godt over millionen i inntekt. Her avbildet sammen med (fra venstre) Lilli Bendriss, Lena Ranehag, Anne-Kristine Augestad og Gro-Helen Tørum. Foto: TVNorge
LUKRATIVT:  «Åndenes makt»-programleder Tom Strømnæss ligger på godt over millionen i inntekt. Her avbildet sammen med (fra venstre) Lilli Bendriss, Lena Ranehag, Anne-Kristine Augestad og Gro-Helen Tørum. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Å drive med TV basert på såkalt åndeutdrivelse, energibalansering og kvantebevissthet kan vise seg å være lukrativt, i alle fall når det gjelder «Åndenes makt»-programleder Tom Strømnæss (61).

Skattelistene for 2015 viser nemlig at 61-åringen, som i 2013 også ga ut bok med fortellinger fra mange års åndejakt, hadde en inntekt på 1 170 142 millioner kroner i fjor.

Det er altså en ørliten økning fra inntekten i 2014, som da var på på 1 160 748 kroner.

Hva gjelder TVNorge-programmets kanskje aller største profil Lilli Bendriss (70), har det vært et noe magrere år økonomisk.

God formue

Forretningen består ikke bare av åndejakt på tv. Som selverklært klarsynt og healer, reklamerer Bendriss med «energibalansering av hus og hjem» og «kvantebevissthet», og tar blant annet 1000 kroner deltakeren for et fire timers kveldskurs i å kontakte «det usynlige riket».

Dette til tross - der hun i 2014 hadde 1,4 millioner i inntekt, er det blitt et fall ned på 465 805 kroner i inntekt fjor.

Lilli Bendriss ender likevel fortsatt opp som en holden kvinne. Likningstallene for 2015 viser nemlig at hun sitter på en formue på over 1,4 millioner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer