Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Chrissy Teigen og John Legend:

Sa «Obama-greia» om det mest offentlige stedet hun har hatt sex. Nå forklarer Chrissy Teigen

Chrissy Teigen og John Legend åpner opp om det ubesvarte spørsmålet. 

RØD LØPER: Chrissy Teigen møtte opp på den røde løperen i denne kjolen under American music awards. Video: AP Vis mer

(Dagbladet): Den halvt norske modellen Chrissy Teigen (30) har de siste årene blitt en av verdens mest omtalte kvinner. Hun er gift med superstjerna John Legend (37), og er bestevenn med reality-ikonet Kim Kardashian West (36).

Teigen er å se på rød løper-arrangementer, i musikkvideoer og har en stor følgerskare i sosiale medier som hun gjerne pleier ved å poste interessant og nytt innhold stadig vekk.

Hun er kjent for å være tidvis rappkjefta, og skapte i fjor overskrifter da hun klarte å svare «Obama-greia» på spørsmål om det mest offentlige stedet hun noen gang hadde hatt sex.

- Kjempelenge siden

Det var på rød løper i fjor at tv-kanalen Extra stilte det upassende spørsmålet, som 30-åringen gladelig svarte på. Etter å ha dratt inn Obama, forlot hun intervjuet og etterlot en måpende John Legend ved reporterne.

De ville ikke utdype noe mer den gang, og spekulasjonene begynte raskt å rulle på sosiale medier. Onsdag denne uka tok paret derimot blad fra munn om hva som egentlig skjedde.

Som gjester i programmet «Watch What Happens Live» fikk de flere oppdrag av programlederen, og et av dem var å svare på hva som «Obama-greia» egentlig gikk ut på, skriver The Huffington Post.

STJERNEPAR: Chrissy Teigen og John Legend har vært et par siden 2007, og i 2013 giftet de seg. Foto: Matteo Prandoni/BFA/REX/Shutterstock
STJERNEPAR: Chrissy Teigen og John Legend har vært et par siden 2007, og i 2013 giftet de seg. Foto: Matteo Prandoni/BFA/REX/Shutterstock Vis mer

Til enkeltes skuffelse var det dessverre ikke i Det hvite hus paret hadde hatt seg.

Det var likevel Obama-relatert og svært offentlig.

- Det var på et valgkamparrangement at det skjedde, sa Legend.

Han fortalte videre at det skjedde på et baderom, og programlederen gratulerte paret med å ha et fantasifullt og livlig samliv - spesielt med fokus på at de har vært sammen i over ti år. Da måtte Legend ta seg selv i forsvar.

- Dette var forresten i 2008. Så vi fortjener ikke ti års ros for samlivet vårt, sa Legend.

- Det var kjempelenge siden, skjøt kona inn fra siden.

Måtte beklage etter kjolesplitt

Teigen har flere ganger bevist at hun er en dame med bein i nesa, og har tidligere slått hardt tilbake når hun har mottatt kritikk.

30-åringen skapte overskrifter og furore i sosiale medier etter at hun under American Music Awards i november kom til fare for å vise litt mer en planlagt på den røde løperen.

KJOLENE PÅ RØD LØPER: Lady Gaga, Ariana Grande, Selena Gomez, Nina Dobrev, Julianne Hough, Hailee Steinfeld, Heidi Klum og Chrissy Teigen var noen av dem som strålte på den røde løperen under American music Awards. Video: AP Vis mer

Hennes svært dristige kjole fra designmerket Yousef Akbar hadde to høye splitter i sidene, og fotografene var raske med å forevige beviset på at hun hadde droppet undertøyet den kvelden.

Mens noen hyller henne for det modige kjolevalget, kritiserer andre henne for å ha vist alt for mye.

- Droppet undertøyet, Chrissy Teigen, hva skjedde med å være en kvinne? skrev en twitter-bruker mandag kveld.

Den halvt norske modellen tok imidlertid kritikken med knusende ro og svarte - som forventet - humoristisk tilbake:

- Jeg er ganske sikker på at du tydelig kunne se at jeg er en kvinne.

Kort tid etter delte hun også en «unnskyldning» på sin Instagram-profil:

- Beklager til alle som ble mentalt eller fysisk skadet av min hooha (slang for kvinnelig kjønnsorgan, red.journ.).

I tillegg benyttet hun anledningen til å takke frisøren, stylisten og ikke minst vedkommende som har laserfjernet kjønnshårene hennes.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling