Øyunn Krogh:

Sa opp jobben - leier ut vinnerhytta

«Sommerhytta»-Øyunn Krogh åpner opp om livet som arbeidsledig.

SA OPP JOBBEN: «Sommerhytta»-vinner Øyunn Krogh sa opp jobben. Slik er livet som arbeidsledig. Video: Øyunn Krogh / Tiktok Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er faktisk ikke corona som har gjort at jeg er arbeidsledig, sier «Sommerhytta»-vinner Øyunn Krogh (25) til Dagbladet.

Sammen med kjæresten Levi Try (23) stakk hun av med seieren i den populære TV 2-konkurransen tidligere i høst, og har fått enorm oppmerksomhet siden. De har blant annet måttet forsvare seieren, men har også merket et enormt trykk på sine kanaler i sosiale medier.

Kroghs karrieredrøm har lenge vært å leve av sosiale medier, et mål hun hadde satt til fylte 25 år. Derfor har hun nå valgt å si opp sin andre, «vanlige», jobb.

Følger drømmen

Tidligere har hun jobbet som miljøterapeut for barn med autisme, men så ingen annen utvei enn å si opp for å følge drømmen.

- I en sånn jobb må man gi så mye av seg selv til enhver tid og da hadde jeg ikke energi til mine egne prosjekter, forteller hun.

Det ble derfor spikeren i kista for jobben, og i dag er hun arbeidsledig - og hadde ingen konkret plan å gå til.

- Jeg har flere andre prosjekter på gang, og skal begynne med YouTube også, forteller Krogh, som også har fått en stor følgeskare på den populære appen TikTok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer