«Skal vi danse»:

- Så sexy

Kjendisene i «Skal vi danse» kjemper seg videre.

FØRST UT: Helene Spilling og Simon Nitsche fikk med seg Alexander Hetland lørdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2
FØRST UT: Helene Spilling og Simon Nitsche fikk med seg Alexander Hetland lørdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): Lørdag kveld kjemper de fem gjenværende parene i «Skal vi danse» om hver sin billett til kvartfinalen - hvor det bare er fire plasser.

For ett av parene betyr det altså at danseventyret ender i kveld.

Hylles

Før en av dem må forlate konkurransen skal deltakerne kjempe med nebb og klør. Først ut var Simon Nitsche og Helene Spilling, som i kveld hadde fått selskap av tidligere vinner Alexander Hetland.

- Det var så intenst, så sterkt. Jeg har ikke vært på mange boksearenaer i mitt liv, men jeg kjente den energien, sa dommer Trine Dehli Cleve.

- Jeg har aldri hatt lyst på juling, men sleng meg inn i bokseringen, sa Morten Hegseth, som også beskrev dansen som rå.

- Dette var så sexy, la han til.

Trioen fikk 30 poeng for sin dans.

Vinni og Rikke Lund hadde i kveld fått med seg Victor Sotberg på laget. Etter dansen ble de hyllet med full jubel av salen.

- Det var gøy altså, sa Vinnie.

- Du er ganske gøyal type, du er litt laidback. Starta med dårligst poeng av alle som står her nå, men du er den som har hatt størst utvikling, sa dommer Merete Lingjærde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.