Doja Cat:

- Så ut som en rynkete penis

Sangeren var ikke fornøyd med sitt nye utseende.

BARBERTE HODET: Doja Cat barberte hodet og øyenbrynene i sommer. Foto: Laurent Vu/SIPA/Shutterstock/NTB
BARBERTE HODET: Doja Cat barberte hodet og øyenbrynene i sommer. Foto: Laurent Vu/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Artist Amala Ratna Zandile Dlamini (27), bedre kjent som Doja Cat, overrasket «alle» da hun i sommer barberte hodet og øyenbrynene.

I et nytt intervju med magasinet Dazed, hvor hun nå pryder forsida, innrømmer hun at den store skjønnhetstransformasjonen ikke ble helt som hun hadde tenkt.

- Skallen min så ut som en rynkete penis. Jeg så ut som jeg hadde en utvidet hjerne, forteller hun til magasinet.

Det som heller ikke hjalp var at sosiale medier så ut til å være bekymret for stjernas mentale tilstand, og mistenkte at hun hadde mistet det.

HJEMME HOS: I «Bjuda På» åpner et knippe kjendiser dørene for det de tror er en helt vanlig house tour. De vet ingenting om at gjestene deres, gjengen fra Rød Løper, har drøye planer for besøket. Vis mer

- Folk mente at jeg umulig kan ha gjort det bare for gøy, og at jeg må ha vært helt ute av det. De mente jeg hadde blitt gal.

27-åringen forteller at venner og familie i forkant hadde forsøkt iherdig å overtale henne til å ikke gå gjennom med barberingen. Til tross for det skal hun nå trives med å være skallet.

- Jeg følte meg vakker når jeg hadde langt hår. Jeg følte meg definitivt som en hot jente da, men det gjør jeg alltid. Det er noe spennende med forandring. Det viste meg en annen side av meg selv. Jeg føler meg så ny, fresh og sexy. Jeg føler meg også bedre uten sminke. Å ha dette bare hodet og minimalt med sminke er en morsom opplevelse. Det er nytt, og jeg elsker det.

SUSPENDERT: Sam Helena ble suspendert fra jobben sin som politibetjent ved Scotland Yard da ledelsen oppdaget at hun delte dristig innhold på sosiale medier og Onlyfans. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

Under moteuka i Paris viste artisten fram en rekke ville «sminkelooks». I etterkant så hun seg imidlertid nødt til å slå tilbake mot haterne som mente hun var «stygg» og så ut «som en sliten gammel statue».

«Jeg prøvde ikke å se sexy eller attraktiv ut. All sminken min har en historie, og jeg følger ingen regler - og hvis jeg gjorde det ville ikke dere vært de som lagde dem».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer