Så var han ikke døende likevel ...

Se hva «Hjemme Alene»-stjerna bruker tida si på nå.

(Dagbladet): Den amerikanske skuespilleren Macaulay Culkin (32) har levd med rykter rundt seg helt siden han sjarmerte verden som lille Kevin i Hjemme Alene-filmene som her i Norge er blitt en liten juletradisjon for mange.

Men tidligere i år tok medieryktene en ny og drastisk vending. Skandale-tabloiden National Enquirer slo stort opp av Culkin er avhengig av heroin og at han bare hadde seks måneder igjen å leve.

Sunn og frisk Forsida, som også hevdet at misbruket oppsto da skuespilleren Mila Kunis «dumpet ham», fikk flere til å reagere. Stjerna slo også selv kraftig tilbake via sin talsperson.

- Vi har bedt det aktuelle mediet om om å evaluere kilden og sitt rykte, og å være så snill å ikke spre denne destruktive og injurierende historien videre, sa representanten til TMZ.

Siden er det blitt stille. Fra Culkin selv og sladderbladene som hevder han er døden nær. Men nå gjør den tidligere barnestjerna et «comeback» i offentligheten.

SKANDALEFORSIDA: Tabloiden National Enquirer slo stort opp at Culkin bare hadde seks måneder igjen å leve. I liten skrift under tittelen har man lagt til «frykter eksperter». Vis mer

Og det er en tilsynelatende sunn og frisk 32-åring du kan se i videoen i denne saken. Der lanseres det siste prosjektet han er med på, et kunstprosjekt som finner sted midt i leiligheten hans.

- Vi kastet ut alt Sammen med vennene Adam Green og Toby Goodshank har han nemlig startet kunstnerkollektivet «Three Men and a Baby». I videoen forteller trioen hvordan de har gjort om Culkins leilighet til et studio. Videoen er en del av promoteringen av kunstutstillingen «Leisure Inferno», som åpner i New York torsdag.

Leiligheten skal ha en prislapp på rundt 12 millioner kroner. Den bør dermed være mer enn god nok som kunststudio.

- Vi har kastet ut alt, lagt ned plastik og gått litt amok på butikken, sier Culkin i videoen.

Der kan du også få med deg noe av kunsten de tre vennene har skapt sammen.

Etter suksessen med Hjemme Alene-filmene har Culkins karriere vært så som så. Hans siste skuespillerjobb var i TV-serien «Kings» i 2009. Culkin har også fått oppmerksomhet blant annet da han ble dømt for marihuanabesittelse, hadde et kort ekteskap som tenåring, og da han vitnet i pedofilisaken mot Michael Jackson

VERDENSKJENT: Macaulay Culkin gjorde stor suksess som Kevin i «Hjemme alene»-filmene. Foto: Stella Pictures Vis mer