Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sacha Baron Cohen i sin nye rolle: - Norge har mye fisk og løse jenter

Footbalhooliganen Nobby langer ut om sport, Hollywood og Sacha Baron Cohen.

(Dagbladet): «Ali G», «Borat»- og «Brüno»-skaper Sacha Baron Cohen har en ny film på trappene, «The Brothers Grimsby».

I forbindelse med filmen har Cohen i disse dager besøkt Norge, og Dagbladet møtte skuespilleren på Tjuvholmen. Han gjennomførte intervjuet som karakteren Nobby.

Mye fisk og løse jenter På spørsmål om hvordan han trives så langt her til lands svarer han:  

 - Dere har mye fisk og dere har mange løse jenter, forteller Nobby om hvordan man kan sammenligne Grimsby hvor han kommer fra med Norge.   

Skallet I Cohens nye film spiller han footbalhooliganen Nobby som må prøve seg som spion etter å ha blitt gjenforent med broren sin, spilt av Mark Strong.

- Broren min spilles av Mark Strong. Han er utrolig. Det skal mye til for å klare komedie, drama og være skallet. Hvis jeg skal være ærlig er han best på det tredje, sier Nobby.

Det er tydelig at Cohens metode med å mikse manusbasert komikk med ekte folk og situasjoner har blitt godt tatt i bruk også denne gangen. Under treningskampen mellom England og Peru på Wembley Stadium i 2014  ble komikeren kastet ut, ifølge The Sun på grunn av hooliganvirksomhet.

Fotballtips Norge og norsk fotball har jo hatt sine oppturer og nedturer de siste årene. Vi ba karakteren Nobby om hva vi kan gjøre her til lands for å få ting bedre stelt.

- Mitt tips til norske fans. Finn ut hva dommeren liker, ikke liker, hvor han bor og hvor barna hans går på skolen. Ta så i bruk informasjonen til å skremme livet ut av han, sier Nobby. 

- Og det tror du kan funke her?

- Så klart, det funker jo overalt.

- Og hva synes du om Sacha Baron Cohen?

- Jeg likte på en måte Ali G, men for meg så er han best når han spiller dyr. Når han spilte den apen i Madagaskar, det var fantastisk. Jeg vet ikke hvordan han fikk kroppen i form til det, håret og alt. Men når han spiller mennesker, comme ci comme ca, sier han og vifter skeptisk med armene.