Prins Harry og hertuginne Meghan

Saksøker etter dronebilder av sønnen

Prins Harry og hertuginne Meghan går til søksmål etter at de mener paparazzier brukte droner og helikoptre for å ta ulovlige bilder av deres 14 måneder gamle sønn.

SAKSØKER: Prins Harry, hertuginne Meghan og sønnen Archie under et besøk hos erkebiskop Desmond Tutu i Sør-Afrika. Til daglig bor de i Los Angeles. Foto: SplashNews.com
SAKSØKER: Prins Harry, hertuginne Meghan og sønnen Archie under et besøk hos erkebiskop Desmond Tutu i Sør-Afrika. Til daglig bor de i Los Angeles. Foto: SplashNews.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Selv etter at det berømte kongelige paret forlot Storbritannia, har de ikke fått fred. Nå går de til søksmål etter at det skal ha blitt tatt bilder av sønnen i deres egen hage i Los Angeles, melder The Hollywood Reporter.

Ifølge søksmålet som ble sendt inn til domstolen i Los Angeles av advokaten Michael Kump, har de opplevd «flere intrengninger i privatlivet til et 14 måneder gammelt barn i hans eget hjem».

Avslørte adressa

Paret trakk seg tilbake fra livet som kongelige og reiste til en liten by i Canada. Ifølge søksmålet publiserte så den britiske avisa Daily Mail det nøyaktige stedet de befant seg. Dermed dukket paparazziene opp og de følte seg nødt til å flytte igjen.

Denne gangen flyttet de til et avstengt, privat nabolag i Los Angeles. Igjen publiserte Daily Mail adressa deres. Og igjen dukket paparraziene opp. Denne gangen skal de ha brukt droner og helikoptre.

- Noen paparazzier og medier har fløyet droner bare seks meter over huset så ofte som tre ganger daglig for å få bilder av paret og deres unge sønn i deres private hjem. Andre har fløyet i helikoptre over hagen så tidlig som 5.30 og så seint som klokka 19. Dette har vekket opp naboer og sønnen, dag etter dag. Andre har også klippet hull i sikkerhetsgjerdet for å kikke gjennom det, heter det i søksmålet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer