Isabel Raad:

Saksøker kommune

Influenseren går til søksmål mot Randaberg kommune.

SAKSØKER: Influenser Isabel Raad saksøker hjemkommunen Randaberg. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
SAKSØKER: Influenser Isabel Raad saksøker hjemkommunen Randaberg. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Influenseren Isabel Raad (26) saksøker Randaberg kommune. Det opplyser VG.

- Jeg kan bekrefte at Isabel Raad har gått til søksmål mot Randaberg kommune, sier kommunens advokat i saken, Carl Aasland Jerstad, til avisa.

Stavanger tingrett bekrefter også at de har mottatt stevning. Kommunens advokat ønsker ikke å utdype overfor avisa hva søksmålet dreier seg om. Det gjør heller ikke tingretten.

Influenseren har tidligere fremmet et erstatningskrav mot Randaberg kommune. Av hensyn til taushetsplikten ønsket Barnevernet ikke å kommentere saken til Dagbladet den gang.

Vanskelig oppvekst

26-åringen har tidligere vært åpen om hvordan hjemkommunen håndterte oppveksten hennes. Det har blant annet kommet fram i boka «Shirog - jenta jeg en gang var» som kom ut i 2018. Shirog er Raads tidligere fornavn.

Denne uka kom det også fram at det er nettopp det søksmålet handler om, ettersom hun la ut et innlegg på Instagrams historiefunksjon. Der skrev hun blant annet at hun og søstera håper på en rettssak dette året.

«Jeg og søstera mi har valgt å ta en sak videre, og kanskje blir det rettssak dette året. Ta opp kampen for lille Shirog har alltid vært viktig for meg, men også noe av det skumleste jeg kan tenke meg. Det er skummelt å begynne å grave i vanvittig dype sår og minner som jeg i alle år har jobbet så hardt for å fortrenge», skrev hun, ifølge VG.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer