Kim Kardashian West:

Saksøker lege etter «vampyr-behandling»

- Jeg føler at det er noen som prøver å knekke en liten lege.

SAKSØKER: Kim Kardashian West lar seg ikke pille på nesa. Foto: NTB Scanpix
SAKSØKER: Kim Kardashian West lar seg ikke pille på nesa. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Våren 2013 var det mange som sperret opp øynene da Kim Kardashian (39) postet et blodig bilde av seg selv på sosiale medier.

Med ansiktet innsmurt i blod så det hele mer sjokkerende ut enn hva det egentlig var. Kardashian hadde nemlig bare slengt seg på det siste innen skjønnhet i Hollywood og prøvd en ny trend kalt «Vampire Facial», eller PRP Vampyr-behandling, som det kalles på norsk.

Som navnet tilsier, er det selvsagt en blodig behandling. Man tar blodplater og vekstfaktorer fra klientens eget blod og masserer det inn i huden for å stimulere produksjon av proteinene kollagen og elastin. Dette skal gi et forynget utseende og hindre aldringstegn.

«Røft og smertefullt»

Men nå, seks år etter at 39-åringen fikk utført skjønnhetspleien, saksøker hun en lege for å ha brukt navnet hennes i reklame uten tillatelse. Det skriver E! News.

Det var i en episode av «Kourtney & Kim Take Miami» i 2013 at realitystjerna testet ut behandlingsformen. I fjor fortalte hun på sin egen nettside at hun angret på prosedyren, og hevdet at hun aldri igjen ville ta behandlingen fordi den opplevdes som «veldig røff og smertefull», skriver nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer