Carole Baskin:

Saksøker Netflix

Ønsker ikke å bli sett i en oppfølger.

DYR I BUR: Carole Baskin ble godt kjent da hun var med i første sesong av «Tiger King». Nå reagerer hun imidlertid kraftig på seriens andre sesong. Foto: Netflix / Kobal / Shutterstock / NTB
DYR I BUR: Carole Baskin ble godt kjent da hun var med i første sesong av «Tiger King». Nå reagerer hun imidlertid kraftig på seriens andre sesong. Foto: Netflix / Kobal / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dyrevernsforkjemperen Carole Baskin (60), kjent fra Netflix-serien «Tiger King», saksøker nå strømmegiganten. Det melder TMZ, som har fått tilgang til rettsdokumentene.

Bakgrunnen for søksmålet skal ifølge tabloidnettstedet være at hun ikke ønsker at oppfølgeren skal bruke bilder og opptak av henne.

Det er bilder til sesong to av suksesserien hun reagerer på.

TMZ skriver nemlig at Baskin forklarer at opptakene som er brukt er ubrukt materiale fra seriens første sesong, og at Netflix bruker de for å få det til å se ut som hun medvirker i den andre sesongen.

Seriens andre sesong kommet på Netflix 17. november.

NY SESONG: Netflix lanserer seg selv som «The Home of True Crime». Samtidig kunngjør de en oppfølger av braksuksessen «Tiger King». Video: Netflix Vis mer

Mysterium

Carole Baskin blir introdusert i serien som dyrevernsforkjemper, og etableres kjapt som Joe Exotics erkefiende. Selv driver hun en dyrepark som består av store katter som er reddet, men også de sitter i bur, og publikum betaler for å se dem.

Hun kom også med et stort mysterium på kjøpet. Ektemannen hennes Jack Donald «Don» Lewis, som nå ville vært 82 år, forsvant nemlig på mystisk vis i august 1997, og ingen vet hva som skjedde med ham.

Exotics teori er at han ble matet til tigrene av Baskin.

Baskin har flere ganger uttalt at hun er alt annet enn fornøyd med serien og oppmerksomheten den har fått, og har i et blogginnlegg gått hardt ut mot filmskaperne, som hun mener farer med løgn og feilinformasjon.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer