Carole Baskin:

Saksøker Netflix

Ønsker ikke å bli sett i en oppfølger.

DYR I BUR: Carole Baskin ble godt kjent da hun var med i første sesong av «Tiger King». Nå reagerer hun imidlertid kraftig på seriens andre sesong. Foto: Netflix / Kobal / Shutterstock / NTB
DYR I BUR: Carole Baskin ble godt kjent da hun var med i første sesong av «Tiger King». Nå reagerer hun imidlertid kraftig på seriens andre sesong. Foto: Netflix / Kobal / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dyrevernsforkjemperen Carole Baskin (60), kjent fra Netflix-serien «Tiger King», saksøker nå strømmegiganten. Det melder TMZ, som har fått tilgang til rettsdokumentene.

Bakgrunnen for søksmålet skal ifølge tabloidnettstedet være at hun ikke ønsker at oppfølgeren skal bruke bilder og opptak av henne.

Det er bilder til sesong to av suksesserien hun reagerer på.

TMZ skriver nemlig at Baskin forklarer at opptakene som er brukt er ubrukt materiale fra seriens første sesong, og at Netflix bruker de for å få det til å se ut som hun medvirker i den andre sesongen.

Seriens andre sesong kommet på Netflix 17. november.

Mysterium

Carole Baskin blir introdusert i serien som dyrevernsforkjemper, og etableres kjapt som Joe Exotics erkefiende. Selv driver hun en dyrepark som består av store katter som er reddet, men også de sitter i bur, og publikum betaler for å se dem.

Hun kom også med et stort mysterium på kjøpet. Ektemannen hennes Jack Donald «Don» Lewis, som nå ville vært 82 år, forsvant nemlig på mystisk vis i august 1997, og ingen vet hva som skjedde med ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer