Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Corey La Barrie:

Saksøker tv-stjerna etter sønnens død

Den avdøde Youtube-stjernas foreldre hevder at Daniel Silva opptrådte uaktsomt i timene fram til sønnens bortgang.

DØDE I ULYKKE: Den amerikanske Youtube-stjerna Corey La Barrie gikk bort 10. mai etter å ha vært involvert i en bilulykke. Som følge av ulykken ble sjåføren av bilen, tv-stjerna Daniel Silva, arrestert for drap. Nå går foreldrene til Youtube-stjerna til søksmål mot Silva. Foto: Instagram
DØDE I ULYKKE: Den amerikanske Youtube-stjerna Corey La Barrie gikk bort 10. mai etter å ha vært involvert i en bilulykke. Som følge av ulykken ble sjåføren av bilen, tv-stjerna Daniel Silva, arrestert for drap. Nå går foreldrene til Youtube-stjerna til søksmål mot Silva. Foto: Instagram Vis mer

For to uker siden kom den triste nyheten om at Youtube-stjerna Corey La Barrie hadde gått bort, 25 år gammel. La Barrie hadde nesten 350 000 følgere på kanalen sin, og spesialiserte seg på hverdagslig innhold som mat, festing og skøyerstreker.

25-åringen gikk bort som følge av en bilulykke på Huston Street i Valley Village i Los Angeles.

Bilen traff først et stoppskilt, før den deretter traff et tre og stoppet opp. La Barrie ble fraktet til sykehus etter at lokale beboere fant ham i vraket, men livet hans sto ikke til å redde.

Tv-stjerna Daniel Silva (26), kjent fra den populære tatoveringsserien «Ink Master» og en egen Youtube-kanal om tatovering, er arrestert for drap i forbindelse med ulykken fordi han kjørte bilen.

TRAGEDIE: Skuespilleren Ron Ely (81), som spilte Tarzan på 60-tallet, mistet både kona og sønnen i fjor. Video: CNN, NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

Hevder han var beruset

Nå har det kommet fram nye detaljer i saken. Ifølge Us Weekly har Corey La Barries foreldre, Simon La Barrie og Lisa Burton, gått til søksmål mot Daniel Silva og hans selskap, Daniel Silva Tattoos.

Foreldrene hevder at Silva opptrådte uaktsomt i timene fram til sønnens død.

Ifølge rettsdokumentene som Us Weekly har fått tilgang på, hevder La Barrie og Burton at Silva kjørte bilen i en ekstremt høy hastighet som var i strid med Californias lov.

De hevder også at Silva var beruset av alkohol eller andre rusmidler da han kjørte bilen.

Daniel Silva ble arrestert 10. mai, men nekter straffskyld. Ifølge Us Weekly skal han i retten i slutten av juni, og kan få opptil 15 år i fengsel hvis han blir dømt.


Silvas advokat, Mike Cavalluzzi, uttalte seg for første gang om bilulykken 22. mai.

- Dette er en fryktelig tragedie, og hjertene våre går ut til Coreys familie og venner. Vi gjennomgår alle bevisene, og vil komme med en kommentar ved et seinere tidspunkt. Foreløpig er det viktigste at alle involverte får tid og rom til å sørge, uttalte han.

BRUTALT DREPT: Drapet på Ingrid Escamilla (25) skaper sterke reaksjoner. Video: CNN / Twitter Vis mer

Hyllet sønnen

Som følge av Youtube-stjernas bortgang har kondolansene strømmet inn i sosiale medier. Youtube-stjernas bror, Jarrad La Barrie, skrev blant annet på Instagram at sorgen er vanskelig å takle.

11. mai delte mora en hyllest til sønnen på Instagram.

«Hjertet mitt er knust akkurat nå, på min sønns 25-årsdag var han veldig beruset og satte seg inn i en bil med en full sjåfør. Ulykken drepte ham øyeblikkelig. Ingen ord kan beskrive tristheten jeg føler av å miste et barn. Det føles bare så uvirkelig, og jeg er overveldet av sorg. Jeg elsker deg så mye Corey, og vil savne deg så mye. Det er bare så urettferdig», skrev hun, ifølge Us Weekly.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!