Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Saksøkes av egne fans

Fans har fått nok av Madonna.

SEIN: Madonna blir saksøkt fordi hun dukker opp så seint til sine egne konserter. Foto: NTB Scanpix
SEIN: Madonna blir saksøkt fordi hun dukker opp så seint til sine egne konserter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

NEW YORK (Dagbladet): Madonna (61) blir nå saksøkt av fans fordi hun kommer for seint til sine egne konserter.

Nate Hollander fra Florida sendte 4. november inn et gruppesøksmål til den føderale domstolen i Miami-Dade County i Florida, melder NBC News.

- Sangeren har en lang historie med å kome og starte konsertene sine seint. For å legge til rette for at hun kommer for seint, ble en konsert flyttet til klokka 22.30, heter det i søksmålet.

PROVOSERER: I sin åtte minutter lange musikkvideo «God Control» har Madonna iscenesatt skytescener fra en nattklubb. Det får flere til å reagere. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Måtte på jobb

Søksmålet kommer etter at Hollander kjøpte tre billetter til en totalpris på 1.024,95 dollar (drøyt 9.000 kroner) til en konsert 17. desember i Miami Beach. Opprinnelig hadde Hollander tenkt seg på konserten, men så ble starttidspunktet flyttet to timer.

Det ble for seint for Hollander, men konsertpromotøren, Live Nation, vil ikke refundere billettene hans.

- Billettkjøperne må jobbe eller gå på skolen dagen etterpå, noe som hindrer dem i å gå på en konsert som vil være ferdig klokka 1, hevdes det i søksmålet.

Hollander forsøkte også å få tilbake noen av pengene med å selge billettene via Ticketmaster. Men ifølge søksmålet hadde alle billettkjøperne opplevd et «ekstremt tap» i verdi på billettene på grunn av at starttidspunktet for konserten var flyttet.

Buet ut

- Madonna og Live Nation visste eller burde ha visst at konserten ikke ville starte klokka 20.30, heter det i søksmålet, ifølge NBC News.

TV-kanalen KVVU i Las Vegas melder også om at fansen buet og krevde pengene tilbake etter Madonnas konsert torsdag i Ceasars Palace. Konserten skulle starte klokka 22.30, men superstjernen kom ikke på scenen før klokka 00.30.

- Her er noe dere alle må forstå. Dronningen er aldri for sein, sa Madonna selv i en videomelding på Twitter som en respons.

Hun har foreløpig ikke kommentert søksmålet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media