Mariah Carey:

Saksøkt for millioner av søstera

Alison Carey krever flerfoldige millioner av sin berømte søster.

MILLIONSØKSMÅL: Alison Carey krever sin berømte lillesøster for nærmere elleve millioner norske kroner. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
MILLIONSØKSMÅL: Alison Carey krever sin berømte lillesøster for nærmere elleve millioner norske kroner. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alison Carey (58) har gått til søksmål mot sin kjente søster, popstjerna Mariah Carey (50). Det skriver en rekke internasjonale medier, deriblant Sky News.

Bakgrunnen for søksmålet er at Alison Carey reagerer på en rekke opplysninger som kommer fram om henne i søsteras selvbiografi «The Meaning of Mariah Carey», som ble sluppet i september i fjor.

Popstjernas storesøster opplever innholdet i boka som en «offentlig ydmykelse», og hevder at publiseringa skal ha vært en svært tøff påkjenning følelsesmessig.

Derfor krever hun søstera for 1,25 millioner dollar - nærmere elleve millioner norske kroner. I søksmålet kommer det fram at Alison Carey opplever beskyldningene i boka som onde og opprørende, og at det skal ha etterlatt henne «ødelagt og alvorlig deprimert».

Grove anklager

Blant beskyldningene som Alison Carey reagerer på, er at hun skal ha gitt lillesøstera beroligende piller da hun var tolv år gammel, for så å sette henne i en situasjon der hun ble kysset av storesøsteras daværende kjæreste.

På dette tidspunktet var Alison Carey 20 år, ifølge BBC.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer