Martine Lunde:

Samboerplanene lagt på is

Influenser Martine Lunde har endelig tatt over sin nye leilighet, men flytter inn uten kjæresten.

AVSLØRER: I «Sofa» ser Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som er på Lindmo og snakker om graviditeten. Da avslører Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og tv-profil Martine Lunde (25) kunne i januar 2019 avsløre at hun hadde kjøpt sin første leilighet. Den gang spontankjøpte hun en leilighet i et nybygg, men prosessen har tatt betraktelig lengre tid enn det Lunde hadde forestilt seg på forhånd.

Blant annet har coronapandemien ført til at byggingen har blitt utsatt. I fjor sommer sa Lunde til Dagbladet at hun angret på boligkjøpet fordi hun var så lei av all ventingen.

Men nå er ventetida omsider over. Onsdag kan 25-åringen avsløre at hun endelig har overtatt leiligheten, som ligger øst i Oslo. Hun er travelt opptatt med å flytte inn når Dagbladet slår på tråden.

- Det føles veldig bra, jeg har jo ventet på dette i over to år. Jeg kjøpte den jo i januar 2019. Det er en stor og fin leilighet, sier Lunde.

Blir ikke samboere

Det er snakk om en treromsleilighet, og boligen kan by på to soverom, balkong og en romslig stue.

- Det er et nybygg, så alt er jo helt nytt. Det er veldig fresht og fint. Jeg skal endre litt på ting, men jeg tror det kommer til å bli veldig bra. Jeg er skikkelig fornøyd, forklarer 25-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer