Samuel Massie:

Samuel Massie om A4-livet og familie: - Har lyst på mange barn

Eventyreren åpner opp om singeltilværelsen, forholdet til ekskona, og drømmen om å få barn.

STORE PLANER: Eventyrer og tv-profil Samuel Massie er rik på livserfaringer. De ønsker han å dele videre med en stor familie en gang i framtida. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
STORE PLANER: Eventyrer og tv-profil Samuel Massie er rik på livserfaringer. De ønsker han å dele videre med en stor familie en gang i framtida. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Min mor er steintøff som har latt meg reise ut gang på gang. Hun har støttet meg, selv om jeg vet at det har kostet henne mye.

Han er bare 25 år gammel, men det er vel neppe noen overdrivelse å hevde at Samuel Massie har langt mer livserfaring enn de fleste andre på sin alder.

Han har skrevet bok. Han har vært programleder. Han holder foredrag, og reiser jorda rundt så fort anledningen byr seg. Allerede 17 år gammel sto han til rors på seilskuta «Berserk» med kurs for Sydpolen. Ekspedisjonen til tv-skuta endte som kjent tragisk, der Massie og Jarle Andhøy mistet tre kamerater. Brått ble døden et tema han måtte forholde seg til i meget ung alder. Dét har han lært mye av.

Nylig satte han imidlertid punktum for sitt mest personlige prosjekt så langt - TV 2-serien «Samuel og bestefar». Mens han har filmet mye selv, og tidvis fått hjelp av kamerater, har duoen reist verden rundt for å oppfylle Arne Ulvoldens livslange drøm. Det har ikke vært bare bare.

- Støttet meg

Mye har også skjedd i tv-profilens privatliv. Sommeren 2015 giftet han seg med 11 år eldre Elsa Maria Eikenes (36). To år seinere tok lykken imidlertid slutt, og paret valgte å skilles - som venner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer