«Skal vi danse»

Sandra Borch ute av «Skal vi danse»

Ble sjette deltaker til å forlate dansekonkurransen.

SISTE DANS: Sandra Borch ble slått ut av Skal vi danse. Nå skal dansepartner Bjørn bli med henne på jobb. Video: Henriette Eilertsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): Konkurransen har for alvor tilspisset seg i årets sesong av «Skal vi danse», og lørdag kveld måtte nok et par takke for seg.

Etter at samtlige par hadde imponert med sine danseferdigheter, var det Sandra Borch og Bjørn Wettre Holthe, og Isabel Raad og Benjamin Jayakoddy som møttes til salsaduell. Det korteste strået var det imidlertid Sandra og Bjørn som trakk, og ble derfor sjette deltaker til å få dansedrømmen knust.

Stolt

- Jeg velger å fokusere på at vi er kommet over halvveis, veldig langt. Det er jeg veldig stolt over, og så er jeg imponert over at Bjørn har klart å dra meg helt hit. Jeg stod på første sending og var redd for å ryke, jeg har jo hatt den følelsen hele veien, sier Borch til Dagbladet.

- Jeg har noen begrensninger som gjør at jeg ikke har ligget veldig høyt på dommerpoengene. Derfor har jeg alltid vært litt redd for å ryke, men dette er en del av gamet, fortsetter hun.

Bjørn Wettre Holthe påpeker likevel at Borch har fått bevist det de ønsket gjennom deltakelsen, nettopp at «hvem som helst kan stille opp, trøkke til, gi jernet og at det meste er mulig».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer