Sandras valp testet positivt på marihuana

- Jeg ble livredd, sint og fortvila på samme tid.

Nylig opplevde Sandra Lyng Haugen (28) marerittet da hennes lille valp Lassi, på syv måneder, fikk i seg marihuana og ble ordentlig syk.

«Denne uka skjedde det noe forferdelig som satte meg helt ut. Jeg ble livredd, sint og fortvila på samme tid,» skriver Sandra på bloggen sin torsdag. 

- Kunne dødd Det var da artisten var bortreist sist helg, og et vennepar passet hundene hennes Selma og Lassi, at uhellet skal ha skjedd. Dette mens de var på luftetur.

«Da de kom inn fra turen var Lassi svimmel, klarte ikke gå rett, var sløv i øynene og klarte ikke å fokusere.

«Dette skjedde i det jeg landet på Gardermoen og da jeg kom hjem tok vi henne med rett til Veterinærhøyskolen. Hun testet positivt på Marijuana!! Stakkar Lassi, hadde luktet noe søtt på bakken og spist det. Hun kunnde (sic) dødd!», forteller hun videre.

- Dum og forsiktig Det er uklart hvor stor dose valpen angivelig fikk i seg, men situasjonen var ifølge Lyng kritisk og hunden måtte overnatte hos veterinæren for å få intravenøst gjennom natten.

Dyrelegen skal også ha sagt at hunden kunne ha gått i koma.

Heldigvis var Lassi mye bedre allerede dagen etter, skriver Sandra og deler et bilde av hunden som har bandasje på den ene labben sin.

- Farlige ting Nå advarer artisten andre hundeeiere mot rottegift, dop og andre farlige ting i grøftene.

Det har foreløpig ikke lykkes hverken Seoghør.no eller Dagbladet å få en kommentar fra Sandra Lyng Haugen.

Mosjø-jenta er for tiden aktuell med «Moonrise», som er den offisielle låten til TV3s populære realityserie «Paradise Hotel».
Saken ble opprinnelig publisert på Se og hør Les her.