Sangeren gjemte kjempesum i skoene. Det kan koste ham dyrt

Artisten Farruko forklarer det hele med at han var sliten.

POPULÆR: Sangeren Farruko er kanskje ikke så kjent for oss nordmenn, men på Spotify har tre av sangene hans blitt strømmet over 100 millioner ganger. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Sangeren Farruko er kanskje ikke så kjent for oss nordmenn, men på Spotify har tre av sangene hans blitt strømmet over 100 millioner ganger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da den latinamerikanske artisten Farruko skulle reise hjem fra en tur til Den dominikanske republikk, tok han et valg han trolig angrer på i dag.

På hjemturen var det nemlig mer enn bare klær i bagasjen. For til sammen ble artisten tatt med hele 52 000 dollar, eller 410 000 kroner, i skoene og bagasjen da han ankom flyplassen Isla Grande i Puerto Rico, skriver NTB.

Stor i Amerika

Selv om navnet ikke er særlig kjent her i Norge, kan han ikke avskrives som noen lettvekter innen musikkbransjen.

Fanskaren hans befinner seg i all hovedsak i Nord- og Sør-Amerika, og hans tre største hits: «Loco Enmorado», «Diles» og «Krippy Kush» er blitt strømmet over 100 millioner ganger hver på Spotify.

Farruko har tidligere jobbet sammen med mer kjente Daddy Yankee, og har blant annet blitt nominert til den latinske Grammy-prisen for beste album, beste sang og beste opptreden i kategorien urbanmusikk.

Saken fortsetter under!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer