Madonna:

Sangstjerna om mammalivet: - Det er umulig å legge planer

59-åringen åpner opp om familielivet.

Foto: AP /Thoko Chikondi
Foto: AP /Thoko Chikondi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Til tross for at hun er en verdenskjent superstjerne, er Madonna (59) akkurat som andre mødre, i alle fall hvis vi skal tro henne selv.

Det hevder hun nemlig i et nytt intervju med italienske Vogue, melder Mirror.

Madonnas 12 år gamle sønn David, som hun adopterte i 2008, er svært interessert i fotball, og nettstedet skriver at han gjør stor suksess på banen.

Som mor gjør hun sitt beste for å støtte sønnens interesse, men det å være fortballmamma fører samtidig med seg noen ulemper.

- Det er umulig å legge planer, og så føler du at du ikke er rettferdig, verken mot barna dine eller deg selv, sier 59-åringen.

Hun pryder forsiden på italienske Vogue, og forteller til magasinet at berømmelse og penger ikke skal stå i veien for barna. Til tross for en travel hverdag følger hun barna frem og tilbake til fritidsaktivitenene de holder på med.

Faksimile fra italienske Vogue.
Faksimile fra italienske Vogue. Vis mer

- Enhver kvinne som er fotballmamma der ute, kan si at det krever at du ikke har noe liv på en måte - fordi ting endres fra uke til uke og fra helg til helg. Noen ganger er de i byen, andre ganger ikke. Og vi får aldri vite før torsdag kveld om de skal spille på lørdag eller søndag, klokken 12 eller senere, forteller hun.

Superstjernen har flyttet til Portugal med familien. Grunnen til dette skal ifølge Mirror være at Madonna ønsket å være nær fotballakademiet i Lisboa, slik at David skulle få de beste mulighetene innen fotballkarrieren.

I en alder av 58 ble Madonna seksbarnsmor, da hun for ett år siden adopterte to tvillingjenter fra Malawi, Stella og Esther (4).

Popstjernen har dermed de biologiske barna Lourdes (21) og Rocco (18), samt fire adoptivbarn.

Hennes fire yngste barn, sønnen David, datteren Mercy James og tvillingene, skal ha funnet seg godt til rette, til tross for at de er langt unna hjemlandet Amerika.

Artisten mener fritidsaktiviteter som musikk, dans, og fotball gjør ungene bedre i det portugisiske språket enn det de ville lært på skolen.

- Det er utrolig hvor tilpasningsdyktige de er, og hvordan de har omfavnet alle tingene - som musikk, dans, fotball og sport. Ting som knytter dem til andre mennesker gjør det lettere å passe inn, sier hun.

Birthday 🎉🎂🎈🇮🇹♥️

A post shared by Madonna (@madonna) on

59-åringen, som fyller 60 år i midten av august, er stolt over hvor ansvarsfulle og kjærlige mennesker barna hennes har vokst opp til å bli. Hun fastslår også at det eneste som er viktig for henne er at de er snille mot medmennesker.

- Hvis de tilfeldigvis ender opp som den neste Picasso eller Cristiano Ronaldo så er det bare toppen av kransekaka.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer