Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Phil Collins:

Sangstjernas comeback-planer sto i fare etter en tur på badet

Phil Collins (65) slapp heldigvis unna med en stor blåveis.

FALT PÅ BADET: Phil Collins falt på badet, noe som kunne ha stoppet comebacket hans. Foto: Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM
FALT PÅ BADET: Phil Collins falt på badet, noe som kunne ha stoppet comebacket hans. Foto: Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Popstjernen Phil Collins (65) annonserte mandag at han gjør comeback fra pensjonisttilværelsen for å spille live nok en gang i Royal Albert Hall.

Men det etterlengtede comebacket sto i fare for å bli avlyst.

«A Groovy Kind of Love»-sangeren klarte nemlig å falle på badet rett før han skulle gi fansen den etterlengtete beskjeden.

Heldigvis slapp Collins unna med en stor blåveis.

Til magasinet Standard forsikrer Collins om at han har det bra etter ulykken.

- Jeg falt på baderommet. Jeg skulle sette meg ned, men i stedet for å faktisk sette meg ned, falt jeg fremover. Så det var det. Jeg har det bra, men det vil ta litt tid før blåmerkene forsvinner.

Barna fikk ham til å gjøre comeback

I 2011 kunngjorde Collins at han skulle slutte som artist for å fokusere på familielivet.

Nå avslører Collins at det var barna som motiverte han til å gjøre comeback.

Med seg på showet får han nemlig sin 15 år gamle sønn Nick Collins. Han tar plass bak trommene, som Phil tidligere har hatt stor suksess med.

- Nick har blitt en fantastisk trommeslager.

- Vi har gjort noen veldedighetsshow sammen, hvor min 15 år gamle sønn spilte trommer. Da tenkte jeg «Kanskje vi kunne gjort noe?» og nå kommer vi til å gjøre noe sammen.

Tidligere «Genesis»-medlem Collins er sammen med Paul McCartney og Michael Jackson blant de få som har solgt 100 milioner plater både som soloartist og som en del av et band.

Collins har vært åpen om at han har slitt med helseproblemer som følge av musikk-karrieren.

Han lider nemlig av et hørselsproblem. Dette har gjort ham ute av stand til å spille trommer uten å oppleve smerte i lange perioder.

BESØKTE NORGE: I 1991 besøkte Phil Collins Norge med popgruppa Genesis. (F.v). Tony Banks, Mike Rutherford og Phil Collins. Foto: Bjørn-Owe Holmberg / NTB / SCANPIX
BESØKTE NORGE: I 1991 besøkte Phil Collins Norge med popgruppa Genesis. (F.v). Tony Banks, Mike Rutherford og Phil Collins. Foto: Bjørn-Owe Holmberg / NTB / SCANPIX Vis mer

Liker ikke pensjonistlivet

Men Collins innrømmer at han ikke liker pensjonisttilværelsen.

- Jeg har lært meg til å hate ordet pensjonisttilværelsen.

- Jeg ønsket å være med barna mine. Så flyttet barna til Miami, så livet mitt ble endret logistikkmessig. I stedet for å kjøre ti minutter nedover veien måtte jeg fly ti timer, forteller han til The Standard.

- Jeg har bestemt meg for å komme tilbake. I hvert fall litt.

Den britiske artisten - som er mest kjent fra bandet Genesis - har også slitt med en skade i ryggraden.

ROCKEMUSIKER: Phil begynte tidlig som underholder og modell. I 1970 ble han medlem av progressiv rock-bandet Genesis som trommeslager. Foto: EPA/LAURENT GILLIERON
ROCKEMUSIKER: Phil begynte tidlig som underholder og modell. I 1970 ble han medlem av progressiv rock-bandet Genesis som trommeslager. Foto: EPA/LAURENT GILLIERON Vis mer

Collins har vunnet syv Grammy-priser, vunnet Oscar for filmmusikken sin og har fått sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Han er kanskje mest kjent for hitlåter som «Another Day in Paradise», «Against All Odds», «In The Air Tonight» og balladen «You'll Be in My Heart» fra Disney-filmen «Tarzan».

Men han hevder likevel at han ikke kommer til å bli savnet.

- Jeg tilhører ikke den her verdenen og jeg tror ikke noen kommer til å savne meg. Jeg er mye lykkeligere hvis jeg bare skriver meg helt ut av manuset, har stjernen tidligere sagt til FHM Magazine.

Saken ble først publisert på Seoghør.no.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!