Karina Hollekim:

Sannheten bak deltakelsen: - Trengte kraftig overtalelse

Karina Hollekim har takket nei til «Mesternes mester» flere ganger. Nå forklarer hun årsaken.

VEL BLÅST: Tidligere basehopper Karina Hollekim (42) røk ut av «Mesternes mester» fredag, i det som var årets nest siste nattest. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
VEL BLÅST: Tidligere basehopper Karina Hollekim (42) røk ut av «Mesternes mester» fredag, i det som var årets nest siste nattest. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MALLORCA (Dagbladet): - Jeg kom inn i «Mesternes mester»-huset med lav selvtillit, og vurderte om jeg i det hele tatt hadde noe der å gjøre.

Karina Hollekim (42) er brutalt ærlig. Den tidligere basehopperen hadde sett for seg å ryke allerede i sesongens første nattest. Slik gikk det som kjent ikke.

Selv om 42-åringen var i fysisk bedre form enn på lenge da innspillingen startet på Mallorca i fjor, var det tøft å få bukt med de bekymringsfulle tankene.

- Jeg har takket nei før, og trengte dermed en kraftig overtalelse for å bli med. Ikke fordi jeg ikke ønsket - for jeg elsker programmet, og det er en ære å bli spurt - men fordi jeg følte at jeg hadde dårlige forutsetninger i forhold til de andre.

- Jeg sleit

Hollekim forklarer at hun plasserte seg selv langt under de øvrige ni utøverne. Selv skjønte ikke 42-åringen hvordan hun «skulle passe inn».

- Jeg skal ikke si at jeg ser på meg selv som handikappet, men i forhold til de andre, ja da så jeg på meg selv som litt handikappet. Jeg sleit litt med hva andre ville tenke. Det er mange øvelser som er fysisk umulig for meg å gjennomføre. Jeg kan hoppe, men jeg hopper som en tepose, jeg kan løpe, men det går ikke fort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer