Fyrst Albert og fyrstinne Charlene:

Sannheten om ekteskapet

En ny farskapssak er på gang mot fyrst Albert. Kona Charlene står fjellstøtt ved ektemannens side, hevder hun i nytt intervju.

GODT GIFT: Fyrsteparet i Monaco giftet seg i 2011, og har dermed snart ti års bryllupsdag. Nå forteller fyrstinne Charlene om ekteskapet i et nytt intervju. Foto: Niviere David / Abacapress.com / Pa Photos / NTB
GODT GIFT: Fyrsteparet i Monaco giftet seg i 2011, og har dermed snart ti års bryllupsdag. Nå forteller fyrstinne Charlene om ekteskapet i et nytt intervju. Foto: Niviere David / Abacapress.com / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

I mange år har det gått rykter om et ekteskapet mellom fyrst Albert (62) og fyrstinne Charlene (42) skal være nokså skakkjørt. Man kan vel si at det gikk trått fra starten av, for allerede før bryllupet i 2011 kom det påstander om at fyrsten hadde fått flere barn utenom ekteskap.

Og siden den gang har ryktene forfulgt ekteparet, som 1. juli kan feire ti år som mann og kone. Om det blir noe særlig til fest, er ikke godt å si - for den siste tiden har det igjen stormet rundt fyrsten.

En ny farskapssak mot Albert er nemlig i gang, og skal opp i retten i februar. En 34 år gammel brasiliansk kvinne hevder at fyrst Albert er faren til hennes datter, som ble født 4. juli 2005. Rettssaken finner sted i Milano i Italia.

Fyrsten har allerede de to barna Jazmin Grace Grimaldi (28) og Alexandre Grimaldi-Coste (17) utenfor ekteskap. De har derfor ikke kongelige titler eller arverett til tronen.

Nytt intervju

Nå snakker fyrstinne Charlene om ekteskapet med fyrst Albert i et nytt intervju med det franske magasinet Point du Vue. Intervjuet kommer altså kort tid før farskapssaken mot ektemannen skal behandles.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer