Kjendisenes nyttårsforsetter:

- Sånt driver jeg ikke med

Kjendis-Norge er splittet når det kommer til nyttårsforsetter.

USIKRE: Ikke alle kjendisene setter krav for det nye året. Fra venstre: Öde Nerdrum, Martha Leivestad, Malin Nesvoll og Stian Blipp. Foto: Andreas Fadum/Shad Madian/Morten Eik/Se og Hør
USIKRE: Ikke alle kjendisene setter krav for det nye året. Fra venstre: Öde Nerdrum, Martha Leivestad, Malin Nesvoll og Stian Blipp. Foto: Andreas Fadum/Shad Madian/Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2023 nærmer seg med stormskritt, og for mange er det tradisjon å gå inn i det nye året med haugevis av planer. Det er imidlertid et fåtall av nyttårsforsettene som varer året ut, men flere norske kjendiser er optimistiske.

Blant dem finner vi influenser Fetisha Williams (28), som er klar i sin tale på hva hun vil fokusere på i 2023:

- Sier man ikke «new year, new me?». Penger og helse er det som står øverst.

En som trolig har vært flinkere til å holde nyttårsforsettet sitt enn andre, er Öde Nerdrum (26). Han forteller til Dagbladet at han går inn det nye året med samme nyttårsforsett som i fjor.

- IKKE POLYGAMISK: Öde Nerdrum svarer på spørsmål om sin relasjon med influenser Anniken Jørgensen, og hvordan det går med kjærligheten på fest med magasinet Subjekt. Reporter: Anita Kristiansen/Dagbladet Vis mer

- Jeg hadde et nyttårsforsett som jeg har holdt 70 prosent for i år, og det var at i mine notatbøker og tegnebøker så skulle jeg begynne med kvalitetspenner, og det har jeg fulgt sånn 70 prosent, så det er jeg fornøyd med. Det kommer til å gå inn i neste år også, jeg må fortsette så mine skisser ikke går tapt, som da Vinci sine.

Artist Chris Holsten (29) har vært opptatt store deler av 2022 med å turnere og spille konserter. Det har gått utover helsen hans, og nå vil han ta grep.

- Mine nyttårsforsetter er nok å trene litt mer, spise litt sunnere. Det har vært mye pizza og lite trening på turne. Så vil jeg få laget masse ny musikk, forteller Holsten til Dagbladet under P3Gull.

Det er imidlertid ikke alle som er like bastante på nyttårsforsettene sine. Influenser Malin Nesvoll (34) og komiker Martha Leivestad (28) kunne begge fortelle at de har ingen spesielle krav til seg selv i 2023.

REAGERER: Martha Leivestad er kritisk til et TV-program hun ble spurt om å være med på. Reporter: Thale Kristensen. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Sånt driver ikke jeg med, for det går til helvete uansett, så det er bare å leve livet, sier Nesvoll, mens Leivestad legger til:

- «Leva på» sier jeg! Bare å leve livet.

Stian Blipp (32) har den seineste tida delt ærlig om at det siste året har vært tungt. Han har blant annet vært svært åpen om å slite psykisk, og legger ikke skjul på at det nye året kan også bli vanskelig.

- Jeg har hatt sånn 30 nyttårsforsetter de siste månedene, på grunn av hvordan jeg har hatt det. Så jeg skal bare fortsette med det, og hver dag sette pris på det jeg har, familien min og alltid sørge for at jeg bruker nok tid med dem. Jeg skal slutte å klage på alle de tingene som egentlig er fine, forteller han, og fortsetter:

ÅPNER SEG: Stian Blipp letter på sløret om den tøffe tida, selv er han også aktuell med det nye programmet «Spice of Life» på Amazon Prime. Video: Prime video / Rød Løper. Vis mer

- Jeg tror 2023 kan bli et tøft år for mange. Det tror jeg vi må forberede oss på, selv om det ikke er så positivt å si. Jeg tror alle må være litt ekstra påpasselig på å se de ved siden av seg og spørre om det går greit. Ikke bare rent psykisk, men at vi må hjelpe hverandre på mange måter. Så blir forhåpentligvis 2024 et bedre år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer