<strong>DØDE:</strong> Kevin Dobson, kjent fra blant annet «Kojak» og «Knots Landing» gikk bort i helga. Foto: NTB scanpix
DØDE: Kevin Dobson, kjent fra blant annet «Kojak» og «Knots Landing» gikk bort i helga. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kevin Dobson:

Såpeoperastjerne døde

CBS-skuespilleren døde søndag - 77 år gammel.

Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Kevin Dobson gikk bort søndag - 77 år gammel. Det skriver finansnettstedet Forbes.

Han startet sin skuespillerkarriere slutten av 20-åra etter å ha jobbet som togkonduktør i New York. Han slo gjennom i krimserien «Kojak» på 70-tallet, før han gikk videre til andre CBS-dramaserier.

Aller mest kjent er han nok for såpeoperaserien «Knots Landing», som han spilte i gjennom elleve sesonger. Rollen som M. Patrick McKenzie gjorde ham fortjent til fem såpeoperapriser.

Dobson døde av et hjerteinfarkt ifølge nettstedet. Han etterlater seg kona gjennom 52 år, Susan, og deres tre barn - Mariah, Patrick og Sean Dobson.

Skuespilleren hadde også flere gjesteopptredener i populære serier som «Cold Case», «CSI» og «Anger Management», i tillegg til flere filmroller.

Dødsfallet ble offentliggjort av Veteranforeningen i San Joaquin County.

«Militærveteran, veteranrettighetsaktivist, film- og tvskuespiller Kevin Dobson har gått bort. Han var 77 år gammel. Kondolanser til hele familien. Hvil i fred», står det skrevet i et innlegg på Facebook-siden deres.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer