John Reilly:

Såpeoperastjerne døde

- Elsker deg for alltid, pappa.

DØD: Skuespiller og såpeoperastjerna John Reilly har gått bort. Her avbildet i «General Hospital» i 1963. Foto: Everett Collection / NTB
DØD: Skuespiller og såpeoperastjerna John Reilly har gått bort. Her avbildet i «General Hospital» i 1963. Foto: Everett Collection / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller og såpeoperastjerna John Reilly, kjent fra «General Hospital» og «Dallas», har gått bort. Han ble 84 år gammel.

Det melder flere medier, deriblant Deadline. Dødsfallet bekrefter dattera og TikTok-profilen Caitlin Reilly i et innlegg på Instagram.

«Det sterkeste lyset i verden har slukket. Forestill dere den beste personen i verden og forestill dere at den personen er pappa. Jeg er så takknemlig for at han var min», skriver hun innledningsvis.

«Jeg er så takknemlig for at jeg etter hvert fikk tid til å holde ham og si hei. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre, men jeg vet at han vil være med meg. Elsker deg for alltid, pappa», fortsetter hun.

- Hvil i fred

Ifølge Variety var Reilly best kjent for sin rolle som Sean Donely i «General Hospital». Rollen kapret han i 1983 og ble værende i såpeoperaen fram til 1994.

Han dukket seinere opp i rollen i 2008 og 2013. På Twitter har såpeoperaen delt et innlegg om skuespillerens bortgang.

«Hele General Hospital-familien er knust over å høre at John Reilly har gått bort. Våre tanker og bønner går til hans kjære. Hvil i fred».

John Reilly startet skuespillerkarrieren sin på 1960-tallet med små roller i tv-serier som «Death Valley Days», «Apple's Way» og «Gunsmoke». I 1974 erstattet han John Colenback i rollen som Dr. Dan Stewart i «As the World Turns» og var å se i tv-showet fram til 1976.

DØD: Den kanadisk-amerikanske tv-legenden Alex Trebek er død. Her fotografert i 2013. Foto/video: THE CANADIAN PRESS/Nathan Denette, NTB / AP Vis mer

84-åringen har også dukket opp i flere episoder av tv-seriene «Beverly Hills 90210» og «Passions». I tillegg til roller i tv-serier har skuespilleren også vært å se i filmene «The Main Event» fra 1979 og «Gorp» fra 1980.

Reilly etterlater seg kona Liz og tre døtre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer