OMKOM: Den brasilianske skuespilleren Domingos Montagner døde under tragiske omstendigheter
OMKOM: Den brasilianske skuespilleren Domingos Montagner døde under tragiske omstendigheterVis mer

Såpeoperastjerne druknet i Brasil - fikk ikke hjelp fordi vitner trodde han var på opptak

Domingos Montagner ble funnet død på 18 meters dyp.

(Dagbladet): Skuespiller Domingos Montagner (54) var en svært folkekjær såpeoperastjerne i Brasil og dødsfallet ryster landet, skriver The Independent.

Det var under svømmetur i Sao Francisco-elva nordøst i Brasil ulykken skjedde. Montagner var i området på opptak for tv-serien «Velho Chico», en såkalt «telenovela».

Personer i nærheten ble vitne til at skuespilleren ble overrasket av den svært sterke strømmen og ført avgårde nedover elva, men skal først ikke ha grepet inn.

De var nemlig overbevist om at Montagner spilte inn en scene til «Velho Chico». 54-åringen hadde rollen som bonde i serien og i flere episoder er scenene lagt til den samme elva, som spiller en sentral rolle i såpeoperaen, skriver Independent.

Ifølge brasiliansk politi var Montagner på svømmetur med skuespillerkollega Camila Pitanga. De to stupte ut i elva fra en stein, men Pitanga skal fort ha lagt merke til at strømmen var usedvanlig sterk og hun kom seg opp på land.

Montagner fulgte etter henne, og hun skal ha forsøkt å dra ham opp av vannet, men grepet løsnet og Montagner ble tatt av strømmen og forsvant.

Skuespilleren ble seinere funnet død på 18 meters dyp, 320 meter fra stedet han forsøkte å komme seg på land.

Domingos Montagner var gift og hadde tre barn. Millioner av brasilianere er faste seere av «Velho Chico».