Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

John Callahan:

Såpestjerne død

Gikk bort 66 år gammel.

DØD: I natt kom nyheten om at John Callahan har gått bort, 66 år gammel. Her avbildet under Soap Opera Digest Awards i 1998. Foto: NTB Scanpix
DØD: I natt kom nyheten om at John Callahan har gått bort, 66 år gammel. Her avbildet under Soap Opera Digest Awards i 1998. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I natt kom det triste budskapet om at skuespiller John Callahan, best kjent i rollen som Edmund Grey i såpeoperaen «All My Children», har gått bort. Callahan ble 66 år gammel.

Det skriver Fox News.

I en offisiell uttalelse på Twitter bekrefter The Daytime Emmys dødsfallet:

- Vi er knust over å dele nyheten om at John Callahan døde tidligere i dag. Vi sender vår dypeste respekt til Eva La Rue og alle hans kjære, heter det i uttalelsen.

Det er ennå uvisst hva dødsårsaken til skuespilleren er.

GIKK BORT: Skuespiller John Callahan er best kjent fra såpeoperaserien «All My Children». Her avbildet i 2010. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: Skuespiller John Callahan er best kjent fra såpeoperaserien «All My Children». Her avbildet i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Helt knust

Callahan var tidligere gift med skuespiller Eva La Rue (53) som også medvirket i «All My Children». På Instagram har hun delt flere bilder av dem sammen med deres 18 år gamle datter, Kaya McKenna.

I innlegget skriver skuespillerens ekskone at han vil etterlate et tomrom i hjertene deres.

- Kaya og jeg er knust, helt lamslåtte. Jeg beklager at tankene mine er et eneste rot. Du ga de vakreste hyllestene, og nå er jeg helt tom for ord om deg, fortsetter hun.

- Jeg håper at himmelen har baseball og at laget ditt alltid vinner. Yankees har nettopp mistet sin største fan, avslutter hun innlegget med.

Også flere av Callahans skuespillerkollegaer har delt sine hyllester i anledning hans bortgang. Skuespiller Sarah Michelle Gellar (42) som også hadde en rolle i «All My Children» har delt et innlegg på Instagram.

- Han var en del av mange øyeblikk i livet mitt fordi jeg ikke hadde en far til å være der for meg. Johns største glede i livet var da han fikk en egen datter, Kaya Callahan. John forlot oss i morges, er noe av det Gellar skriver.

BRUTALT: Sofie Nilsen er en av influenserne i TV2 Livsstil-serien «Bloggerne». Der åpner hun opp om hvordan det var å miste pappaen sin i ung alder. Video: TV2 Sumo Vis mer

Betydde mye for mange mennesker

Videre skriver skuespilleren at hun alltid vil være der for ekskona hans og dattera slik han alltid var der for henne.

- Dette er altfor mye, spesielt akkurat nå, men jeg vil at verden skal vite hvor mye du betydde for så mange mennesker, avslutter hun.

John Callahan og Eva La Rue var gift fra 1996 til 2004. Han var også tidligere gift med Linda Freeman fra 1984 til 1992.

VAR GIFT: Her er skuespiller Eva La Rue og John Callahan avbildet i 2002 i New York. Foto: NTB Scanpix
VAR GIFT: Her er skuespiller Eva La Rue og John Callahan avbildet i 2002 i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Fox News fikk han sitt gjennombrudd på TV da han var reporter i en episode av «Seven Brides for Seven Brothers» i 1982. Fire år seinere kapret hans seg en rolle i såpeserien «Falcon Crest».

Før han medvirket i «All My Children» hadde Callahan roller i «General Hospital» og «Santa Barbara». Etter at han la «All My Children» bak seg i 2005 hadde Callahan en rolle gjennom to år i «Days of Our Lives,» bedre kjent som «I gode og onde dager» på norsk.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!