Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sara Nicole (20) er Norges missehåp

Den norske missedeltakeren Sara Nicole Andersen kan takke hunden sin for at hun nå skal representere Norge i den internasjonale Miss Universe-finalen i Las Vegas.

(Dagbladet): Hvis Andersen hadde visst at hun måtte ta en blodprøve av den firbeinte krabaten da hun skulle hjem fra ferie i Marokko, hadde hun ikke nå befunnet seg i syndenes by med 88 andre missedeltakere.

- Hunden ble tatt fra meg på Gardermoen fordi Mattilsynet hadde glemt å informere meg om at hun trengte en blodprøve av antistoffene til rabiesvaksinen. Jeg ble veldig lei meg, og det føltes som om hele min verden ble til et stort, svart hull, forteller hun til Dagbladet.

Dermed kom manageren hennes opp med en idé om å melde henne på missekonkurransen, slik at hun skulle få noe annet å tenke på.

- Og før jeg visste ordet av det, vant jeg!

- En drøm Nå er Andersen fra Oslo Norges missehåp i Las Vegas. Dagene har gått med til fotshoots, registrering og intervjuer. Å være i Las Vegas beskriver hun som «helt utrolig».

- Det er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse! Jeg elsker den amerikanske kulturen, dette er jo mulighetenes land!

Den norske skjønnheten er strålende fornøyd med å ha fått seg «samboer» fra nabolandet.

- Jeg deler rom med vakre Miss Sweden, Hanni Beronius, og jeg kunne virkelig ikke bedt om noen bedre roommate enn henne! sier Andersen, som har bakgrunn fra dansegruppa Viva Performance Couture.

- Spennende og lærerikt For å lade opp til finalen på onsdag, hører Andersen på musikk. Det hjelper henne å finne følelsen og stemningen hun trenger for å kunne levere.

- I denne typen konkurranser er det jo mye som står og faller på nettopp det vitale øyeblikket. De få sekundene du har på å virkelig kunne utstråle og vise hvem du er, og hva du står for fra ditt beste, før neste deltaker kommer på scenen.

- Hva tenker du om missekåringer?

ROMVENNINNE: Norges representant Sara Nicole Andersen synes det er flott å dele rom med svenske Hanni Beronius. Foto: Stella Pictures
ROMVENNINNE: Norges representant Sara Nicole Andersen synes det er flott å dele rom med svenske Hanni Beronius. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg ble jo egentlig litt kastet ut i dette og det kom veldig plutselig, men det har vist seg å være utrolig spennende og lærerikt. Jeg lærer noe nytt hver eneste dag, og det er veldig gøy.

- Jobbet hardt Hva gjelder den stereotypiske oppfatningen av missedeltakere som dumme og pene, har Andersen følgende tanker:

- Vi er alle unike på hver vår måte. Og det stemmer overhodet ikke med slik jeg opplever det. Det er mange flotte kandidater her, som har mye mer for seg enn bare et vakkert ytre! Jeg tror på at skjønnhet kommer innenifra, kanskje enda mer etter at jeg kom hit. Jeg vet at alle som er her har jobbet hardt for å komme hit. Beautiful people do not just happen!

Å skulle stille i bikini foran et dommerpanel og en fullsatt sal, skremmer henne ikke.

- Jeg har et naturlig og sunt forhold til kroppen min, og dette er ikke noe som bekymrer meg. Det er ikke noe jeg synes er skummelt i det hele tatt.

IKKE BEKYMRET: Den norske deltakeren Sara Nicole Andersen synes overhodet ikke at det er skummelt å måtte stille i bikini. Foto: Stella Pictures
IKKE BEKYMRET: Den norske deltakeren Sara Nicole Andersen synes overhodet ikke at det er skummelt å måtte stille i bikini. Foto: Stella Pictures Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media