Asap Rocky:

Sarah fikk sjokk av dette

Da amerikanske Sarah så artistens Met-galla-antrekk, måtte hun raskt ta en titt i gamle fotoalbum.

LAPPETEPPE: Artist Asap Rocky var blant annet godt innpakka i dette teppet under årets Met-galla. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/NTB
LAPPETEPPE: Artist Asap Rocky var blant annet godt innpakka i dette teppet under årets Met-galla. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/NTB Vis mer
Publisert

13. september var det endelig duket for en stjernespekket Met-galla, to og et halvt år etter at gallaen sist kunne gå av stabelen som normalt.

Den røde løperen var fullspekket av kjendiser i designerantrekk - men det var spesielt ett antrekk som fikk stor oppmerksomhet. Ikke bare stilte artist Asap Rocky (32) og kjæresten Rihannas (33) opp for første gang sammen på løperen - Asap Rocky var også godt innpakket i et digert lappeteppe.

Lappeteppet fikk stor medfart på sosiale medier, og fansen produserte raskt såkalte memes, og gjorde narr av det hele. Nå, to uker seinere, får antrekket nok en gang oppmerksomhet.

Det er imidlertid av helt andre grunner enn tidligere.

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

Oldemors teppe

En helt ordinær bruker av Instagram ved navn Sarah, delte nemlig nylig et innlegg der hun forteller at overraskelsen ble stor da hun først så Asap Rocky på Met-gallaen tidligere denne måneden.

«Så min oldemors teppe ble donert til en antikkbutikk for en stund tilbake. Når jeg så Met-galla-bildet innså jeg umiddelbart at det måtte være det samme teppet», skriver kvinnen på Instagram.

Innlegget hun har delt, består av to bilder: Ett hvor man ser artisten iført teppet, og ett av en seng dekket med det som likner det samme teppet.

«Jeg leste Vouge-artikkelen om at designeren fant teppet sør i California, og kontoret hans er ikke langt unna oss her i Venice, California. Jeg beordret mora mi til å se gjennom bildene av det på vår gamle seng», fortsetter hun, og legger til:

«Ser ut som at oldemor Mary dro på Met-Gallaen».

Amerikansk historie

Flere hevet som nevnt øyenbryna, da de så Asap Rocky på Met. Det skal likevel ha vært en god grunn til at han tok med teppet denne kvelden. Designeren bak artistens antrekk, har, slik Sarah forteller, forklart overfor Vouge at teppet ble funnet i en bruktbutikk.

Grunnen til at designeren, hvis navn er Eli Russel, plukket med seg teppet, var fordi han mente det representerte gallaens tema godt.

UNIKT: Skuespiller Emma Corrin har mottatt ris og ros for sitt spesielle antrekk under nattens Emmy-utdeling. Video: AP Vis mer

Årets tema var «In America: A Lexicon of Fashion», og dreiet seg rett og slett om å sette lys på amerikansk mote. Russel mener lite skriker Amerika som et godt gammeldags lappeteppe.

Sarah, kvinnen som hevder at teppet tidligere har tilhørt hennes oldemor, har ikke av hensikt å beskylde noen for å stjele.

«Jeg delte dette, fordi jeg syntes det var utrolig at en ting som min oldemor laget av kjærlighet til moren min, for å holde henne varm, og ble donert slik at det kunne holde noen andre varme eller solgt for å skaffe penger til en nydelig veldedighet, til slutt ble brukt til et fantastisk utsagnskunstverk av utrolig dyktige mennesker som tok det til det neste nivået», skriver hun på Instagram.

Sarah forteller at hun har vært i kontakt med Eli Russel, som satte sammen Met-Galla-antrekket, og at det var en hyggelig samtale.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer