«Ex on the Beach»:

- Satt alene på toalettet og gråt

«Ex on the Beach»-profilen om den tøffe oppveksten.

TØFF OPPVEKST: Andreas Østerøy framstår som en selvsikker og sensuell ung mann på tv-skjermen. Men i oppveksten var ikke alt like lett for ham. Foto: Ruben Pedersen
TØFF OPPVEKST: Andreas Østerøy framstår som en selvsikker og sensuell ung mann på tv-skjermen. Men i oppveksten var ikke alt like lett for ham. Foto: Ruben Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Realityserien «Ex on the Beach» er i disse dager godt inne i sin andre sesong. Selv om samtlige av årets deltakere har gått inn for å sprenge galskapsbarometeret, slik at de får bli værende i villaen, er det spesielt én deltaker som tidlig utpekte seg.

Da Dagbladet møtte 22 år gamle Andreas Østerøy fra Lillesand på tropiske Mauritius i januar, la han ikke noe mellom linjene. Han gledet seg til å feste, sjekke og ha sex under innspillingen, og hadde planer om å gjøre det meste ut av oppholdet sitt. Han er i tillegg den første homofile deltakeren i programmet.

- Det skal bli så mye analsex og oralsex at du blir drittlei av å se på homoporno, fordi dette blir bedre. Dette blir norsk tv-historie, uttalte han i januar.

Allerede den første kvelden i villaen gjør han seg bemerket, med intime slikkeseanser, nakenbading og seksuelle bemerkelser. Da Dagbladet møtte Østerøy i februar, etter at innspillingen var over, var han over seg av begeistring for det ville oppholdet.

- Jeg har lyst til å fortelle alt, for jeg har opplevd så sykt mye spennende, gøy, rart og fascinerende. Men dere får bare følge med, så får jeg snakke om det som skjer løpende, sa han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer