«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

- Satte henne ut av spill

Det blir en knallhard start på ekspedisjonen for en av deltakerne. OBS: Spoiler!

STOPP: Kjendisene i «71 grader nord» har ikke gått i mer enn et par minutter før en av deltakerne må avbryte etappen. Video: Rød Løper/TVNorge/Discovery+ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OBS: I denne artikkelen avsløres noe av innholdet fra premieren av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Torsdag kveld er det endelig klart for å følge gjengen som skal kjempe om å bli Norges tøffeste kjendis. Ti kjendiser skal krige seg gjennom beinharde etapper og tøffe utfordringer, før det til slutt skal kåres en vinner av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Deltakerne er allerede lansert, og blant de som skal dra på seg både turklær og den tunge sekken finner vi Anne Marit «AnneMa» Yuvali (63).

FJELLFLØRT: «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er tilbake på skjermen, og Kevin Lauren og Caroline Nitter må svare for noen uttalelser som ble meldt før avreise. Video: Rød Løper Vis mer

Måtte stoppe

63-åringen er kjent fra TV-serien «Grenseløst forelsket», hvor seerne får følge hennes og ektemannens, tyrkiske Dündar, kjærlighetsreise.

I «71 grader nord» er det imidlertid ikke noen kjærlighetsreise, og heller ingen kjære mor - noe Yuvali raskt får kjenne på. Første etappe er så vidt i gang når 63-åringen stopper opp og etterlyser legehjelp.

- Jeg må ha lege. Jeg har så jævlig til hodeverk at du vil ikke tro det. Dette går ikke, jeg sinker jo dere også, sier hun til laget sitt.

MÅ GI SEG: Anne Marit Yuvali ble dårlig på tur. Foto: Matti Bernitz
MÅ GI SEG: Anne Marit Yuvali ble dårlig på tur. Foto: Matti Bernitz Vis mer

Yuvali forteller at hun er allergisk mot parfyme, og at det var det som utløste det hun forklarer var en migrene. Parfymesprutene kom fra Caroline Nitter (25).

- AnneMa gjør som AnneMa vil, og nå vil ikke AnneMa gå lengre, sier 63-åringen i programmet, og kaster inn håndkleet.

Yuvali gir seg dermed på første etappe, men er fortsatt med i konkurransen.

TILBAKE: «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er tilbake med en ny sesong. Video: Rød Løper/TVNorge Vis mer

Overfor Dagbladet forteller hun at det ikke var forsvarlig for verken henne eller resten av laget at hun fortsatte på etappen

- Det var ikke mange meterne jeg kom, men det sier seg selv at når man får så vondt i hodet så vet man at da må man ha medisin. Jeg ble kvalm og spydde, og jeg trengte ikke gå en kilometer til for å finne ut at jeg fortsatt hadde hodeverk.

At 63-åringen spydde vises imidlertid ikke på skjermen.

- Jeg sa: «Her må jeg stoppe», fortsetter realitydeltakeren.

Hun understreker derimot at hun ikke bærer noe nag mot Nitter og hennes parfymebruk.

Massasjepistol, promping i telt og Dubai-tur. Det er litt av en gjeng som skal på tur i «71 grader nord - kjendis». Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

- Ingen bitterhet, nei. Kjære, hun kunne jo ikke vite det. Fra hun dusjet seg med parfymen gikk det to sekunder før jeg fikk migrene. Det er ingenting hun kunne ha gjort.

- Taktisk smart

Når Dagbladet møter Nitter på premierefesten på onsdag, konfronteres hun med den tilsynelatende hyppige parfymebruken.

Overfor Dagbladet spøker Nitter med at det var en del av en nøye planlagt masterplan.

TAKTISK: Caroline Nitter satte Annema ut av spill. Foto: Matti Bernitz
TAKTISK: Caroline Nitter satte Annema ut av spill. Foto: Matti Bernitz Vis mer

- Jeg var veldig taktisk smart, jeg satte AnneMa ut av spill veldig tidlig ved å dynke meg i parfyme så hun skulle få migrene, fleiper Nitter, og legger til:

- Jeg kunne vært på «Paradise Hotel» med den taktikken.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer