Bella Thorne:

Satte rekord på «porno»-side

Bella Thorne tjente én million dollar på et døgn, og krasjet nettsida.

NY REKORD: Skuespiller Bella Thorne krasjet nettsida OnlyFans, og tjente én million dollar det første døgnet. Foto: NTB Scanpix
NY REKORD: Skuespiller Bella Thorne krasjet nettsida OnlyFans, og tjente én million dollar det første døgnet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er en kjent sak at tidligere Disney-stjerner ofte føler et behov for å bryte ut av sine tidligere, nokså uskyldige, roller.

Miley Cyrus (27) har svingt seg naken på en gigantisk «Wrecking Ball», Lindsay Lohan (34) har levd et liv med vill festing og narkotikamisbruk og Demi Lovato (28) har vært farlig nær en dødelig overdose.

På denne lista er også Bella Thorne (22) et selvskrevent navn, etter flere år med skandaler og store overskrifter.

Fyllevideoer, lekking av privat informasjon om forholdene sine og utroskapsrykter er bare noe av det Thorne har gjort for å riste av seg det uskyldige Disney-stempelet - etter at hun spilte rollen som CeCe i «Shake It Up».

Det er heller ikke helt ukjent at hun tidligere har delt både bilder og videoer av at hun er naken, og nå har hun funnet ut at hun kan tjene penger på det.

Tjente én million dollar

Hun har nemlig opprettet konto på en omstridte nettsida OnlyFans. Der kan brukere legge ut eksklusive bilder, ofte av det nakne slaget, mot at følgere betaler for å abonnere på kanalen.

Og ikke bare har 22-åringen opprettet bruker, men hun har også satt ny rekord. I løpet av det første døgnet på nettsida har hun tjent over én million dollar, noe som tilsvarer 8,8 millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.