Vanessa Laine Bryant:

- Savner deg så mye

Deler hyllest til sin avdøde ektemann, Kobe Bryant.

MINNES EKTEMANNEN: Vanessa Bryant delte onsdag to innlegg i anledning ektemannen Kobe Bryants bortgang. Foto: NTB Scanpix
MINNES EKTEMANNEN: Vanessa Bryant delte onsdag to innlegg i anledning ektemannen Kobe Bryants bortgang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Førstkommende søndag har det gått to uker siden basketballikonet Kobe Bryant (41), dattera Gianna (13) og sju andre personer omkom i en helikopterulykke i delstaten California.

Dødsulykken har skapt reaksjoner verden over, og etterlatt flere i sorg over tapet av sine nærmeste.

Basketballikonet var gift med Vanessa Bryant (37), og bare noen dager etter ektemannen og datteras bortgang uttalte hun seg om sorgen i et innlegg på Instagram.

Minnes ektemannen

Onsdag deler Bryant nok et innlegg om ektemannen på Instagram. Innlegget viser et bilde av 41-åringen som smiler mot kamera.

- Savner deg så mye, savner at du sier: «Bonjourno principessa/reina», skriver Bryant til innlegget og legger ved emneknaggene #denbestepappaen #kjekk #søt #morsom #tullete #kjærligektemann.

Seinere på dagen delte Bryant enda et innlegg på Instagram, men denne gangen en samling av videosnutter av gamle intervjuer gjort med ektemannen av Extra TV.

I videoklippene deler blant annet den avdøde firebarnsfaren detaljer om seg selv, sin første jobb og hans frykt for bier. Når han blir spurt om hva slags kallenavn døtrene har for han, svarer han:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer